Βρετανία: Είδε το πρόσωπο του νεκρού αδερφού της σε άλλον άνδρα

Γυναίκα βλέπει το πρόσωπο του νεκρού αδερφού της σε άλλον άντρα
youtube

Μια συγκινητική στιγμή περιγράφει δημοσίευμα της βρετανικής Huffington Post, όταν μια γυναίκα είδε το πρόσωπο του νεκρού αδερφού της σε έναν άλλο άντρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο αδερφός της Rebekah Aversano, ο Joshua πέθανε πριν από τρία χρόνια σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Χάρη σε μια πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης το πρόσωπο του Joshua έχει τοποθετηθεί σε έναν άλλον άντρα τον Richard Norris, o οποίος παραμορφώθηκε σοβαρά όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πρόσωπο σε ηλικία 22 ετών.

Ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή δείχνει τη στιγμή που η Aversano βλέπει το πρόσωπο του νεκρού αδερφού της στο σώμα του Norris. Καθώς κινείται προς το μέρος του Norris η Aversano ρωτά μήπως θα μπορούσε να αγγίξει αυτό το πρόσωπο. Στη συνέχεια με το χέρι της πάνω στο μάγουλό του λέει: «Αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο μεγάλωσα μαζί».

Το χειρουργείο για τη μεταμόσχευση του προσώπου στον Norris το οποίο έλαβε χώρα το 2012, περιλάμβανε 150 γιατρούς και νοσοκόμες και διήρκησε 36 ώρες. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης η οποία είχε πιθανότητα επιβίωσης 50%, οι γνάθοι του Norris, τα δόντια, η γλώσσα, οι μύες και τα νεύρα αναπλάστηκαν.

Σχεδόν 18 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Norris αυτοπυροβολήθηκε. Μέχρι και σήμερα έχει προσπαθήσει 30 φορές να αποκαταστήσει τα χαρακτηριστικά του αλλά χωρίς επτυχία.

Όταν ο αδερφός της Aversano σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η οικογένειά του συμφώνησε να δωρίσει το πρόσωπο του για μεταμόσχευση προσφέροντας μία χαραμάδα ελπίδας για τον Norris. Μιλώντας στο Canada's CTV News η μητέρα της Aversano, Gwen ανέφερε ότι γνώριζαν ότι αυτό ήταν το σωστό. «Μπορούμε να δούμε το γιο μας σε αυτόν. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου θα μπορούσαν να ήταν του γιου μας, έτσι θα μπορούσαμε να δούμε ομοιότητες».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να τον βοηθήσουμε, αν και είχαμε μία τραγική απώλεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

(Το δημοσίευμα μεταφράστηκε από την βρετανική Huffington Post)

Δημοφιλή