Get CruiseINN: Το κρουαζιερόπλοιο της νεανικής επιχειρηματικής καινοτομίας σαλπάρει

Get CruiseINN: Το κρουαζιερόπλοιο της νεανικής επιχειρηματικής καινοτομίας σαλπάρει
Bob Jagendorf/Flickr

Λίγες ημέρες μόνο απέμειναν για τον επιχειρηματικό διαγωνισμό της χρονιάς, που διοργανώνουν ThinkBiz και StartupBus Greece, και χορηγός επικοινωνίας είναι η HuffPost Greece! Έπειτα από 161 συμμετοχές και 91 συνεντεύξεις, οι διοργανωτές έχουν καταλήξει στη μοναδική «dream team» των 38 νέων που θα συμμετάσχει στο πρώτο Get CruiseINN, από την 1 έως και τις 4 Ιουνίου!

Το Get CruiseINN είναι ένας πρωτότυπος επιχειρηματικός διαγωνισμός που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια μίας κρουαζιέρας στο Αιγαίο. Στη διάρκεια του φοιτητές με διαφορετικό υπόβαθρο θα έρθουν κοντά,και μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises που θα ταξιδέψει από τον Πειραιά στα Ελληνικά Νησία και τα παράλια της Τουρκίας θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, θα δημιουργήσουν ομάδες και θα ξεκινήσουν την δική τους βιώσιμη επιχείρηση με την βοήθεια μεντόρων και επιχειρηματιών.Το κρουαζιερόπλοιο της φοιτητικής επιχειρηματικής καινοτομίας έχει ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων στον τομέα του Τουρισμού, της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Δημιουργικής βιομηχανίας και της Kοινωνικής Eπιχειρηματικότητας

Το επιχειρηματικό ταξίδι του Get CruiseINN θα ολοκληρωθεί με μία διαγωνιστική διαδικασία μέσα από την οποία τρεις νικήτριες ομάδες με επιχειρηματικές ιδέες σχετικές με τον τομέα του Τουρισμού και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας θα κερδίσουν μία τρίμηνη συνδρομή για την παροχή χώρου φιλοξενίας και υποδομών υποστήριξης στην ακαδημία επιχειρηματικότητας της Microsoft, στο χώρο του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation και του Impact Hub Athens αντίστοιχα.

Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Odyssey είναι έτοιμο να σαλπάρει την 1η Ιουνίου από το λιμάνι του Πειραιά! Το δρομολόγιο που θα ακολουθηθεί είναι το εξής: Πειραιάς-Μύκονος-Κουσάντασι-Πάτμος-Ρόδος-Κρήτη-Σαντορίνη-Λαύριο. Συμμετέχοντες, μέντορες και διοργανωτές ανυπομονούν να ξεκινήσουν και σας καλούν να παρακολουθήσετε κι εσείς το ταξίδι τους μέσα από τους λογαριασμούς του #CruiseINN στο Facebook και το Instagram!

Το project θα γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και θα παρουσιαστεί στο 3rd Posidonia Sea Tourism Forum και στις European Maritime Days Πειραιά.

Δημοφιλή