ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31/05/2015 07:18 EEST | Updated 01/06/2015 11:20 EEST

Έρχεται το sequel του Fight Club αλλά σε μια άλλη μορφή

Fight Club

Η ταινία Fight Club με τους Έντουαρντ Νόρτον και Μπραντ Πιτ είναι μία ταινία που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, με τους δύο ηθοποιούς να παραδίδουν μαθήματα ερμηνείας. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να βλέπατε κάποια στιγμή το Fight Club 2; Σίγουρα η προοπτική θα σας ενθουσίαζε πόσω μάλλον εάν η εκδοχή δεν ήταν τηλεοπτική αλλά σε..κόμικ.

Ο Cameron Stewart είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που μεταφέρει το sequel της ταινίας σε κόμικ.

«Πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει» σκέφτηκε ο Stewart όταν άκουσε ότι το Fight Club 2, θα έβγαινε από την Dark Horse Comics.

«Κατέληξα στο να κάνω μία τρισέλιδη προσαρμογή ενός από τους πιο στενά κεφάλαια του μυθιστορήματος . Το μετέτρεψα σε κόμικ μόνος μου και το έστειλα σε μια οντισιόν. Και πραγματικά απόλαυσα να το κάνω, μπήκα πραγματικά μέσα σε αυτό. Με εξίταρε η πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο και αυτό μου έδωσε τη δουλειά» λέει στην βρετανική Ιndependent. O Stewart είναι φυσικά φαν του Fight Club.

«Tyler Durden για τους περισσότερους ανθρώπους ακόμη και αν διαβάσετε το βιβλίο είναι ο Μπραντ Πιτ. Προσπάθησα στο κόμικ αν και νομικά δεν επιτρέπεται να το κάνω να μοιάζει με την ταινία. Επειδή η ταινία είναι ιδιοκτησία της 20th Century Fox, οτιδήποτε μπορεί να ήταν μια εφεύρεση για το σενάριο , όλα τα ομοιώματα των ηθοποιών, ή το σύνολο των σχεδίων, δεν μπορώ να τα αγγίξω», σημειώνει.

O ίδιος αναφέρει επίσης στη συνέντευξη του ότι περιμένει με αγωνία να βγει το κόμικ και είναι νευρικός ωστόσο είναι ενθουσιασμένος.

Sponsored Post