Συγκατοικήσατε; 15 πράγματα που κανείς δεν σας έχει προετοιμάσει ότι θα συμβούν

Συγκατοικήσατε; 15 πράγματα που κανείς δεν σας έχει προετοιμάσει ότι θα συμβούν
Les and Dave Jacobs

Η συγκατοίκηση με το άλλο σας μισό είναι ένα μεγάλο βήμα μέσα σε μία σχέση. Για μερικούς αυτή η μετάβαση έρχεται ομαλά, ενώ άλλοι δυσκολεύονται περισσότερο να δεχτούν τη νέα πραγματικότητα.

Είτε μόλις αποφασίσατε να συγκατοικήσετε, είτε μένετε μαζί καιρό, συγκεντρώσαμε 15 πράγματα για τα οποία κανείς δεν σας είχε προειδοποιήσει ότι θα συμβούν.

1. Τρίχες ΠΑΝΤΟΥ. Στο νεροχύτη, στα ρούχα, στο σιφόνι, στο κρεβάτι, οι τρίχες είναι παντού.

2. Η στρατηγική προσπάθεια να κάνετε λίγο παραπάνω χώρο στην ντουλάπα, χωρίς να το πάρει είδηση ο σύντροφός σας μοιάζει με παρτίδα σκάκι. Πρέπει να κατοχυρώσετε την περιοχή σας και νιώθετε έντονα την ανάγκη να κατακτήσετε αυτό το συρτάρι που του αναλογεί.

3. Είναι δύσκολο να μπείτε σε ρυθμό όταν τα προγράμματά σας και οι συνήθειες ύπνου σας είναι διαφορετικές. Όταν ο ένας από τους δύο ροχαλίζει ενοχλητικά, το κρεβάτι μπορεί να μην είναι και το πιο χαλαρωτικό σημείο του σπιτιού.

4. Πρέπει να μάθετε να πηγαίνετε στην τουαλέτα, ακόμα κι όταν ο σύντροφός σας είναι κοντά. Δεν λέμε να έχετε και την πόρτα ανοιχτή, αλλά όταν μοιράζεστε σε καθημερινή βάση το μπάνιο, δεν γίνετε να κρύβεστε κάθε φορά που θέλετε να πάτε.

5. Οι γυναίκες έχουν περισσότερα προϊόντα περιποίησης από αυτά που πιστεύουν οι άντρες. Ποτέ δεν θα καταλάβει ένας άντρας γιατί μία γυναίκα χρειάζεται διαφορετική ενυδατική για το σώμα και το πρόσωπο.

6. Το καλάθι με τα άπλυτα έχει μία τοξική μυρωδιά που συνδυάζει τα αρώματα και των δυο σας. Αυτό σημαίνει, ότι η μπουγάδα πρέπει να γίνεται κάθε εβδομάδα.

7. Επειδή κοιμάστε κάθε βράδυ στο ίδιο κρεβάτι, δεν σημαίνει ότι θα κάνετε και σεξ κάθε βράδυ. Το σεξ δεν πρέπει να θεωρείται ποτέ δεδομένο. Η οικειότητα είναι κάτι που ένα ζευγάρι πρέπει να «δουλεύει» διαρκώς.

8. Θέτοντας από την αρχή κανόνες σχετικά με την τηλεόραση, τα φαγητά που ψωνίζετε από το σούπερ μάρκετ ή τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι, θα κάνετε τη σχέση σας πιο αρμονική και αποτελεσματική.

9. Οι «κακές» σας συνήθειες μπορεί να σας τρελάνουν. Τα άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη ή το σφύριγμα την ώρα που κάνει μπάνιο, μπορεί να σας εξοργίσουν.

10. Οι γυναίκες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν. Όπως και να το κάνουμε, οι άντρες δεν έχουν να στεγνώσουν μαλλιά, να βαφτούν και να αλλάξουν πολλά ρούχα μέχρι να βρουν το κατάλληλο.

11. Πρέπει να διαλέξετε από ποια πλευρά του κρεβατιού θα κοιμάστε, ακόμα κι αν δεν είναι η μεριά που κοιμάστε μόνοι σας.

12. Θα ανακαλύψετε κάτι για το άλλο σας μισό που δεν το περιμένατε. Δυσκολίες στην πέψη; μαζεύει άχρηστα αντικείμενα; Διπλώνει τις κάλτσες με συγκεκριμένο τρόπο; Κάτι θα συμβαίνει, πάντως.

13. Το να ακυρώσετε μία έξοδο θα σας γίνει συνήθεια. Γιατί να βγείτε έξω όταν έχετε παρέα για φαγητό και ποτό μέσα στο σπίτι;

14. Δεν γίνεται να βλέπετε κάθε σειρά στην τηλεόραση μαζί. Εάν περιμένετε να συγχρονιστείτε με τον/την σύντροφό σας για να δείτε το καινούριο επεισόδιο από το Game of Thrones, μπορεί να περιμένετε πολύ!

15. Μερικές φορές, μένετε μαζί, δεν προκύπτει κανένα θέμα και όλα μοιάζουν φυσικά.