Ένα drone τραυμάτισε τα δάχτυλα του Enrique Iglesias

ROSEMONT, IL - FEBRUARY 20: Enrique Iglesias performs onstage at Allstate Arena on February 20, 2015 in Rosemont, Illinois. (Photo by Daniel Boczarski/Getty Images)
ROSEMONT, IL - FEBRUARY 20: Enrique Iglesias performs onstage at Allstate Arena on February 20, 2015 in Rosemont, Illinois. (Photo by Daniel Boczarski/Getty Images)

Θα πίστευε κανείς πως το να πιάσεις ένα drone εν κινήσει είναι κάτι που όλος ο κόσμος μπορεί να καταλάβει πως είναι μια κακή ιδέα. Όλος ο κόσμος, εκτός από τον Enrique Iglesias.

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στην Τιχουάνα του Μεξικό, ο Iglesias τραυματίστηκε από το drone που κάλυπτε το γεγονός, με αποτέλεσμα να περάσει όλη την Κυριακή με γιατρούς και θεραπείες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Associated Press: «Κατά τη διάρκεια των συναυλιών, το drone τραβά φωτογραφίες του πλήθους και, μερικές βραδιές, ο Enrique πιάνει το drone για να τραβήξει μια φωτογραφία του πλήθους όπως το βλέπει αυτός. Κάτι πήγε στραβά όμως και είχε ένα ατύχημα. Αποφάσισε να συνεχίσει να τραγουδά για άλλα 30 λεπτά, ενώ η αιμορραγία συνέχισε καθόλη τη διάρκεια του show».

Μάλιστα αρκετοί φαν του τραγουδιστή ανέβασαν φωτογραφίες από τη συναυλία στην Plaza de Toros de Playas στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες απεικονίζουν τον Iglesias να έχει γεμίσει με αίματα την λευκή μπλούζα του.

Ayer @enriqueiglesias sufrió un accidente durante su show en Tijuana. Decidió continuar el concierto para después ser atendido en Los Angeles. Su mano va recuperándose. 🙏🏻

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joe Bonilla (@joebonillaoficial) στις

«(Έπειτα) πήγε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο όπου και τον περίμενε ένα ασθενοφόρο. Μετά μπήκε στο αεροπλάνο και επέστρεψε στο L.A. για να δει έναν ειδικό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η συναυλία του Enrique, στην οποία παρευρέθηκαν 12.000 κόσμου, ήταν μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του «Sex and Love», ενώ η επόμενη συναυλία του είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο, στην πόλη του Μεξικό. Ελπίζουμε να έχει αναρρώσει μέχρι τότε και να αφήσει τις τσαχπινιές με τα drone.