Γιοχάνεσμπουργκ: Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της από επίθεση λιονταριού

Γιοχάνεσμπουργκ: Τη δάγκωσε λιοντάρι μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου της
A lion yawns at the zoo in Erfurt, eastern Germany, on June 1, 2015. AFP PHOTO / DPA / MARTIN SCHUTT +++ GERMANY OUT (Photo credit should read MARTIN SCHUTT/AFP/Getty Images)
A lion yawns at the zoo in Erfurt, eastern Germany, on June 1, 2015. AFP PHOTO / DPA / MARTIN SCHUTT +++ GERMANY OUT (Photo credit should read MARTIN SCHUTT/AFP/Getty Images)
MARTIN SCHUTT via Getty Images

Την τελευταία της πνοή σε πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ άφησε μια 22χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια, όταν ένα λιοντάρι της επιτέθηκε μέσα από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε και τη δάγκωσε.

"Ένα αυτοκίνητο μπήκε στην περιοχή των λιονταριών, το λιοντάρι πέρασε από το παράθυρο και δάγκωσε τη γυναίκα", δήλωσε εκπρόσωπος του Lion Park στο ραδιοφωνικό δίκτυο Talk Radio 702.

"Το ασθενοφόρο έφθασε πολύ γρήγορα, αλλά η γυναίκα ήταν νεκρή".

Το πάρκο, δημοφιλής οικογενειακός προορισμός, βρίσκεται σε απόσταση μίας ώρας από το κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ. Γονείς και παιδιά έχουν εκεί τη δυνατότητα να χαϊδέψουν τα λιονταράκια μέσα από τα κλουβιά τους, να ταΐσουν τις καμηλοπαρδάλεις και να οργανώσουν παιδικά πάρτι.

Και άλλες επιθέσεις

Τον Μάρτιο, αυστραλός τουρίστας τραυματίσθηκε από λέαινα υπό παρόμοιες συνθήκες, αφού κυκλοφορούσε επίσης με αυτοκίνητο και με το παράθυρο ανοικτό. Δύο ημέρες αργότερα ένας 13χρονος κάτοικος γειτονικής παραγκούπολης δέχθηκε την επίθεση λεοπάρδαλης καθώς περνούσε από εκεί με το ποδήλατό του.

Στο πάρκο ζουν 85 λιοντάρια, ανάμεσά τους και πολύ σπάνια λευκά λιοντάρια, τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να πλησιάσει με το αυτοκίνητο για να τα παρατηρήσει.

Η ιστοσελίδα του πάρκου υπόσχεται στους επισκέπτες ότι μπορούν να δουν τα ζώα από "πολύ κοντά". Αλλά υπάρχουν παντού πινακίδες που προειδοποιούν ότι τα παράθυρα των αυτοκινήτων πρέπει να είναι κλειστά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή