Νίκη... αγνοείται για τον ΠΑΟΚ

Νίκη... αγνοείται για τον ΠΑΟΚ
Sport24

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήταν η πέμπτη συνεχόμενη στην οποία ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει, με συνέπεια ο «Δικέφαλος» να μείνει για πρώτη φορά δίχως νίκη σε πέντε σερί αγώνες στη φετινή σεζόν.

ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αυτό ήταν το πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έμεινε χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η τελευταία φορά που οι «ασπρόμαυροι» γεύτηκαν τη χαρά της επιτυχίας ήταν στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όταν επικράτησαν του Λεβαδειακού με 1-0 στην Τούμπα.

Από τότε μετρούν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πιο συγκεκριμένα έχουν τα εξής αποτελέσματα:

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-0

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-0

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0

Ενδεικτικό της κατάστασης αποσύνθεσης που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία πέντε παιχνίδια είναι πως έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, γεγονός που του έχει στοιχίσει βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο μεγαλύτερο διάστημα κατά το οποίο ο «Δικέφαλος» έμεινε μακριά από τις νίκες στη φετινή περίοδο, ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν δεν κατάφερε να πάρει «τρίποντο» για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες, κάνοντας αγωνιστική «κοιλιά» η οποία του στέρησε τις ελπίδες που διατηρούσε μέχρι τότε για πρωτάθλημα.

Θυμηθείτε τις αναμετρήσεις:

31/01/15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-2

04/02/15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1

08/02/15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0

15/02/15 Ατρόμητος Αθηνών – ΠΑΟΚ 4-0

4/4 ήττες από Παναθηναϊκό

Ένα άλλο στοιχεία το οποίο αξίζει να αναφερθεί είναι πως ο ΠΑΟΚ απέτυχε παταγωδώς στις φετινές «μάχες» του με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο «Δικέφαλος» μάλιστα έχασε δίκαια και κατά κράτος από το «τριφύλλι» σε όλα τα μεταξύ τους φετινά ντέρμπι, σε κανονική περίοδο και play offs.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-3

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0

Γενικότερα ο ΠΑΟΚ διανύει μια πολύ κακή περίοδο στο φινάλε της φετινής σεζόν και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τη δεύτερη θέση του μίνι πρωταθλήματος που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Ο «Δικέφαλος» σκοράρει με το σταγονόμετρο, εμφανίζεται ηττοπαθής, δίχως ψυχολογία και νοοτροπία νικητή στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη και να είναι αποκαρδιωτικός στα play off.

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή