ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/06/2015 11:31 EEST | Updated 01/06/2015 11:35 EEST

Τα Windows 10 έρχονται στις 29 Ιουλίου

Την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10 ανακοίνωσε ο Τέρι Μάιερσον, στέλεχος της Microsoft.

«Μέσω του feedback και των δοκιμών από πάνω από τέσσερα εκατομμύρια Windows Insiders, κάναμε μεγάλη πρόοδο στα Windows 10 και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να παρέχουμε αυτό το δωρεάν upgrade σε όλους τους πελάτες μας» γράφει σχετικά στο επίσημο blog των Windows.

Όπως σημειώνει, πρόκειται για ένα λειτουργικό σχεδιασμένο να «τρέχει» στο μεγαλύτερο δυνατόν εύρος συσκευών, ενώ υπογράμμισε την επιστροφή του Start Menu. «Τα Windows 10 είναι γρηγορότερα από ποτέ άλλοτε...και παρέχουν την πιο ασφαλή πλατφόρμα, περιλαμβανομένου του Windows Defender για δωρεάν προστασία από malware, ενώ είναι η μόνη πλατφόρμα που δεσμεύεται να παρέχει δωρεάν συνεχόμενα security updates για τη διάρκεια ζωής της συσκευής».

Στη λίστα των χαρακτηριστικών τους περιλαμβάνονται η ψηφιακή βοηθός Cortana, ο ολοκαίνουριος browser Microsoft Edge, νέες εφαρμογές για το Office, Windows Continuum (για laptops και 2 in 1 συσκευές), Microsoft Hello για πιο ασφαλή πρόσβαση στη συσκευή κ.α.

Σημειώνεται ότι το upgrade είναι διαθέσιμο δωρεάν για χρήστες των Windows 7 και 8. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν «κράτηση» μέσω της εφαρμογής Get Windows 10 App.