Η ΑΕΚ προχωρά για τον επόμενο

Η ΑΕΚ προχωρά για τον επόμενο
Sport24.gr

Ακόμα υπάρχει πολύς μεταγραφικός δρόμος για να κλείσει ο κύκλος αυτός. Άλλωστε οι εκκρεμότητες σε προσθήκες για το κιτρινόμαυρο ρόστερ της νέας σεζόν, είναι ακόμα αρκετές.

Βιασύνη στην ΑΕΚ δεν υπάρχει, αλλά ούτε και άπλετος χρόνος.

Προφανώς και για κάποιες θέσεις ίσως χρειαστεί να περιμένουν μέχρι και τον Αύγουστο, προκειμένου να συνδυάσουν αξιόλογες περιπτώσεις με προσιτές τιμές. Αλλά από την άλλη μεριά, υπάρχει ο στόχος να κλείσουν κάποιες από τις εκκρεμότητες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στις αρχές του Ιούλη.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το κιτρινόμαυρο μεταγραφικό "στρατηγείο", αναφέρουν "κινητικότητα" για την θέση του αριστερού μπακ αλλά και αυτή του κεντρικού αμυντικού. Με ενδείξεις πως μπορεί να υπάρξει εξέλιξη ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ήδη άλλωστε υπάρχουν περιπτώσεις και ακραίου μπακ και στόπερ που οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις έχουν "κοσκινίσει" και έχουν αξιολογήσει πως πρέπει να τις προχωρήσουν.

Αντιθέτως για τις κινήσεις ενίσχυσης για την επιθετική γραμμή, παρόλο που υπάρχουν ανοικτά… μέτωπα, στην ΑΕΚ δεν θα βιαστούν να κινηθούν. Εκτός αν προκύψει μια εξαιρετική ευκαιρία ή αν κάποια από τις περιπτώσεις που έχουν αξιολογηθεί ως εξαιρετικές, μπορεί να κλείσει άμεσα.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Δημοφιλή