Δυσαρέσκεια για Περέιρα

Δυσαρέσκεια για Περέιρα
Sport24

Το ταξίδι του Βίτορ Περέιρα στην Σκωτία και η αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που πραγματοποιήθηκε, έχει δυσαρεστήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το πεντάμηνο του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό πέρασε από πολλά κύματα. Αρχικά υπήρχε ενθουσιασμός εξαιτίας της δίψας του Πορτογάλου για δουλειά αλλά και το γεγονός πως συμμάζεψε την ομάδα, καβάλησε στην κορυφή της βαθμολογίας και έβαλε το νερό στο αυλάκι για την κατάκτηση του τίτλου.

Σταδιακά ο ενθουσιασμός μετριάστηκε: ο Ολυμπιακός ήταν μεν κυνικός, αλλά δεν παρουσίαζε αισθητή βελτίωση αγωνιστικά, κόντρα στην Ντνίπρο δεν έδειξε το γνωστό ευρωπαϊκό του πρόσωπο, ενώ κάποιες επιλογές του 47χρονου προπονητή έμοιαζαν ακατανόητες.

Το μέλλον του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο έφτασε να αμφισβητείται και ο ίδιος να νιώθει έντονα την πίεση. Χαρακτηριστικές στιγμές οι έντονοι πανηγυρισμοί του στα γκολ του Ολυμπιακού στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου) αλλά και κόντρα στον Παναιτωλικό - στο φιλικό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πριν τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Δικαίως ή αδίκως, η παρουσία του στην τεχνική ηγεσία έμοιαζε να εξαρτάται από την αγωνιστική εικόνα και το αποτέλεσμα που θα είχε ο Ολυμπιακός στον τελικό του ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στην επανάληψη, πήρε εντέλει το νταμπλ και τα πράγματα έμοιαζαν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Ωστόσο η αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που ο Βίτορ Περέιρα είχε πραγματοποιήσει εκείνο το ταξίδι στην Σκωτία (στα ΜΜΕ είχε γραφτεί πως ήταν μεταγραφικός ο λόγος), έφερε δυσαρέσκεια στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ με τους Πειραιώτες, συναντήθηκε με ανθρώπους της Ρέιντζερς (αλλά και της Σέλτικ σύμφωνα με άλλες πηγές στην Σκωτία) προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου (μέχρι και αποδόσεις σε στοιχηματικές εταιρίες της χώρας υπήρχαν για μια τέτοια εξέλιξη) εφόσον κατάφερνε να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία (δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάδεργουελ), κίνηση που ενόχλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Προφανώς ο Πορτογάλος τεχνικός ένιωθε πίεση και ανασφάλεια για το μέλλον του στο Λιμάνι και θέλησε να έχει έτοιμο έναν εναλλακτικό προορισμό για την καριέρα του. Το γεγονός όμως πως δεν ήταν ενήμερη η διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και ότι αυτό συνέβη εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, είχε ως συνέπεια την δυσαρέσκεια της "ερυθρόλευκης" διοίκησης.

Να σημειώσουμε ότι σε σχετική ερώτηση για το ταξίδι του Βίτορ Περέιρα στην Σκωτία, στέλεχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ απάντησε "ουδέν σχόλιο".

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή