ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/06/2015 08:04 EEST | Updated 05/06/2015 08:04 EEST

Δεν "ψήνεται" ο Καρίγιο

Sports24

H "El Dia" σε δημοσίευμα της υποστηρίζει πως ο Γκουίντο Καρίγιο δεν δείχνει "ζεστός" στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Το θέμα του 24χρονου φορ δεν είναι οι "ερυθρόλευκοι" ως σύλλογος αλλά το γεγονός πως η Super League δεν αποτελεί κάποιο από τα σπουδαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και ο ίδιος προτιμά την προοπτική μιας περισσότερο ανταγωνιστικής λίγκας, όπως η Primera Division, το Campionato ή το Championnat.

Θυμίζουμε πως για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους οι Σεβίλη, Ίντερ και Μονακό. Για τον παραπάνω λόγο, ο Καρίγιο δεν ενθουσιάζεται ούτε για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με την "El Dia", μέλος της διοίκησης της Εστουντιάντες σημείωνε πως "είναι αλήθεια πως λάβαμε προσφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά όχι στα 10 εκ. δολάρια", ενώ η ίδια πηγή υποστήριξε πως συνήθως οι συμφωνίες με ελληνικούς συλλόγους δεν εξελίσσονταν καλά.

Τι λένε οι πληροφορίες του Sport24.gr επί του θέματος; Προσπαθήσαμε πολλές φορές αλλά μάταια, να επικοινωνήσουμε απευθείας με τον Γκουιντό Καρίγιο. Ο παίκτης δεν έδειξε ανταπόκριση. Αντ' αυτού, ήρθε σε επαφή μαζί μας ο Μαρσέλο Γκαούνα.

"Ο λόγος που ο Γκουίντο δεν απάντησε στις κλήσεις είναι γιατί παραμένει διστακτικός για την μετακίνηση του σε σύλλογο του ελληνικού πρωταθλήματος. Τον ενδιαφέρει ένα top class πρωτάθλημα", μας ξεκαθάρισε ο ατζέντης του παίκτη, βάζοντας ουσιαστικά φρένο στο ενδεχόμενο να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" ο Καρίγιο.

Όσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού και το γεγονός πως στέλεχος της Εστουντιάντες υποστήριξε πως δεν φτάνει τα 10 εκ. δολάρια (8,9 εκατομμύρια ευρώ);

Είναι μια υπερβολή μέσα από την αλήθεια. Γιατί ναι μεν οι "ερυθρόλευκοι" δεν προσέφεραν το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο άνθρωπος στην Αργεντινή που γνωρίζει από πρώτο χέρι την υπόθεση, μας μετέφερε πως η προσφορά των "ερυθρολεύκων" έφτασε στα 9,4 εκατομμύρια δολάρια (8,33 εκατομμύρια ευρώ).

Όταν μιλάμε για τόσο μικρή διαφορά σε τόσα πολλά χρήματα, γίνεται κατανοητό πως η Εστουντιάντες θα προσπαθήσει να κερδίσει μέχρι και το τελευταίο δολάριο από την πώληση του Καρίγιο, περιμένοντας με ανυπομονησία την ομάδα που θα πλειοδοτήσει για τα δικαιώματα του 24χρονου φορ.

Και αυτή όπως γίνεται αντιληπτό, δεν θα είναι ο Ολυμπιακός. Για το τυπικό της υπόθεσης, να υπενθυμίσουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δώσει dead line στον σύλλογο της Λα Πλάτα μέχρι την Παρασκευή (ή το πρωί του Σαββάτου αναλογικά με την διαφορά ώρας), προκειμένου να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση αν με αυτά τα χρήματα παραχωρεί ή όχι τον Καρίγιο.

Πηγή: Sports24

Sponsored Post