ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/06/2015 12:32 EEST | Updated 05/06/2015 12:32 EEST

Παπαμιμίκος: Να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας

eurokinissi

Το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας με πρόσωπα από όλο το φάσμα του ευρωπαϊκού τόξου ζήτησε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Είναι η ώρα, ο Πρωθυπουργός να κάνει και αυτός την εθνική του υπέρβαση σχηματίζοντας κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με πρόσωπα από όλους τους χώρους, αλλά κυρίως πρόσωπα ικανά και αποφασισμένα, να εφαρμόσουν τη συμφωνία» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος στον χαιρετισμό που απηύθηνε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας θα χρειαστεί να περάσουν μια σειρά από εφαρμοστικοί νόμοι, για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές.

«Όλα αυτά απαιτούν θάρρος και πρόσωπα που θα αγνοήσουν το πολιτικό κόστος προς όφελος της πατρίδας. Τέτοια πρόσωπα, υπάρχουν σε όλο το φάσμα του ευρωπαϊκού τόξου. Σε όλες τις δυνάμεις της μετριοπάθειας, της λογικής και της συνεννόησης.

Αυτές οι δυνάμεις, αυτές οι αντιλήψεις αυτά τα πρόσωπα, οφείλουν να συναντηθούν και να συστρατευθούν στην εθνική προσπάθεια. Μακριά από ιδεοληψίες, κομματικές αγκυλώσεις και αναχρονιστικούς διχασμούς», υπογράμμισε ο κ. Παπαμιμίκος.

Sponsored Post