Δεν βρήκε όπλα η αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου που σχετίζεται με τους «ληστές του Διστόμου»

Δεν βρήκε όπλα η αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα του Νέου Κόσμου που σχετίζεται με τους «ληστές του Διστόμου»
Eurokinissi

Δεν βρέθηκαν όπλα ή χρήματα στο σπίτι στην περιοχή του Νέου Κόσμου που ερευνάται από το πρωί του Σαββάτου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι το διαμέρισμα ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου «ληστή με τα μαύρα» Γρηγόρη Τσιρώνη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στον Αγχίαλο Βόλου.

Πρόκειται για ακατοίκητο σπίτι το οποίο μπήκε στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ερευνηθεί για όπλα και εκρηκτικά. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρόφιμα, τα οποία δεν είχαν λήξει, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι σχετικά πρόσφατα κάποιος επισκέφτηκε το χώρο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το σενάριο μετά τις συλλήψεις στον Αγχίαλο Βόλου κάποιος να άδειασε το χώρο.

Η Αντιτρομοκρατική εντάσσει τη σημερινή έρευνα στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για την υπόθεση των «ληστών του Διστόμου» και των «ληστών με τα μαύρα».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα αξιοποιώντας στοιχεία από τις έρευνες στα κρησφύγετα του Βόλου. Στο εσωτερικό του πάντως δεν βρέθηκαν όπλα, χρήματα ή υπολογιστές.