ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/06/2015 15:31 EEST

Έλενα Παναρίτη προς Αλέξη Τσίπρα: "Εσένα θέλουν να χτυπήσουν,πρόεδρε..."

Eurokonissi

Στην αντεπίθεση πέρασε η Έλενα Παναρίτη αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε και την παραίτησή της από τη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Άλλωστε, όπως βαθιά πιστεύει,πραγματικός στόχος των πυρών που δέχθηκε δεν ήταν η ίδια, αλλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος της, μάλιστα, δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για "πραξικόπημα" εντός του ΣΥΡΙΖΑ, με την επιστολή που υπέγραψαν οι 43 βουλευτές, αλλά και με τις δημόσιες δηλώσεις εναντίον της από το στενό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου. "Θέλουν να ρίξουν τον Βαρουφάκη, για να χτυπήσουν μετά τον πρωθυπουργό", λένε χαρακτηριστικά, άποψη που φέρεται να την ασπάζεται και η ίδια η Ελ. Παναρίτη. Επισημαίνουν δε ότι και διεθνή Μέσα, από τους Financial Times και τους New York Times έως τον Guardian,αλλά και ΜΜΕ της Βενεζουέλας ή της Χιλής, γράφουν στο για "εσωτερική ήττα του Αλέξη Τσίπρα".

Η Ελ. Παναρίτη, μάλιστα,το βράδυ πριν αποφασίσει να δώσει την παραίτησή της, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό. "Εσένα θέλουν να χτυπήσουν, πρόεδρε. Και δεν είναι η μόνη υπόθεση. Το πάτωμα που πατάς γίνεται όλο και πιο σαθρό. Το 'χεις πάρει όλα επάνω σου και δεν έχεις να κάνεις ελιγμούς", του είπε. "Πρέπει να απαντήσω κάτι και στο κόμμα", φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός, αφού την άκουσε να αναπτύσσει τα επιχειρήματά της.

Η Real News, τονίζει ότι η υπόθεση Παναρίτη, πάντως, εξελίχθηκε εξαρχής σε μια κόντρα ενός στενού επιτελείου του Μεγάρου Μάξιμου, αλλά και σχεδόν του συνόλου των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Οικονομικών.

ΠΗΓΗ: real.gr