Βρετανία: Θύμα παιδεραστή επισκεπτόταν θεραπευτή που καταδικάστηκε για βιασμούς

Βρετανία: Θύμα παιδεραστή επισκεπτόταν θεραπευτή που καταδικάστηκε για βιασμούς
eric pas d'accent/Flickr

Μια 36χρονη γυναίκα από την Αγγλία με το όνομα «Σάρα» αφηγήθηκε στην Daily Mirror το πως έπεσε θύμα δύο ανδρών που καταδικάστηκαν για σεξουαλικά εγκλήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια ήταν μόλις έξι ετών και ο πατριός της, Roly Brooker, άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά και να διακινεί υλικό παιδικής πορνογραφίας με την ίδια. Όλο αυτό συνεχιζόταν επί δεκαπέντε χρόνια και εκείνη είχε αναγκαστεί να προχωρήσει σε άμβλωση, όταν ο συγκεκριμένος άνδρας την άφησε έγκυο. Αυτό το περιστατικό την είχε τραυματίσει τόσο πολύ που λίγο καιρό μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Όταν η ίδια έγινε 23 ετών παντρεύτηκε και έφυγε μακριά από την οικογένειά της, όμως ο πατριός της βρήκε που διέμενε και την ακολούθησε. Σύντομα κατάλαβε πως ο άνδρας που την κακοποιούσε δεν θα την άφηνε ήσυχη και φοβόταν μήπως η ζωή του συζύγου της βρεθεί σε κίνδυνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά η ίδια πήγε στις αρχές και κατήγγειλε την κακοποίησή της.

Παρόλο που η ίδια της η μητέρα υπερασπίστηκε τον πατριό της στο δικαστήριο, η Σάρα κατάφερε να τον καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών. Μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία, η ίδια άρχισε να επισκέπτεται τον υπνοθεραπευτή Stephen Dyer, ο οποίος το 2008 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών από το ίδιο δικαστήριο για την σεξουαλική κακοποίηση κάποιων πελατών του. Η Σάρα δεν πιστεύει πως είχε κακοποιηθεί κατά την διάρκεια της ύπνωσης, όμως όλο αυτό το διάστημα περιέγραφε τα δεινά που περνούσε σε ένα βιαστή.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι δύο άνδρες κρατούνται στις ίδιες φυλακές, με το θύμα να ζητά την μεταφορά του ενός σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς φοβάται πως μπορεί ο ένας να αφηγείται νοσηρές ιστορίες με την ίδια στον άλλο.

«Πήγα από το ένα κακοποιητικό περιβάλλον στο άλλο. Δεν ήμουν πολύ τυχερή», αναφέρει η Σάρα.

Δημοφιλή