Το βίντεο «μαγειρικής» που θα σας πείσει να μην αφήσετε τα παιδιά σας στο αυτοκίνητο ούτε στιγμή φέτος το καλοκαίρι

Το βίντεο που θα σας πείσει να μην αφήσετε τα παιδιά σας μόνα στο αυτοκίνητο ούτε στιγμή φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έφτασε, οι θερμοκρασίες καθώς περνούν οι ημέρες γίνονται όλο και πιο υψηλές και ο κίνδυνος- μεταξύ άλλων- είναι γνωστός: μην αφήνετε παιδιά και κατοικίδια μόνα τους στο αμάξι!

Στο Ισραήλ, όπου τουλάχιστον 16 παιδιά έχουν πεθάνει με αυτό τον τρόπο από το 2008 έως και σήμερα, ένας από τους πλέον δημοφιλείς σεφ της χώρας, ο Haim Cohen, σε συνεργασία με την οργάνωση Beterem-Safe Kids Israel αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους γονείς και να τους θυμίσουν πως, ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με τις υψηλότατες θερμοκρασίες- δεν θα πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους μόνα στο αυτοκίνητο.

Έφτιαξαν ένα βίντεο, λοιπόν, στο οποίο ο σεφ υποστηρίζει πως θα μάθει σε όλους, πως να ψήνουν μια πίτσα στο αυτοκίνητο τους.

«Είναι απλό. Είναι εύκολο. Και είναι καυτό», λέει ο σεφ, ο οποίος ετοιμάζει τα υλικά σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο αυτοκίνητο του, και ύστερα απλώς τοποθετεί την πίτσα στο πίσω κάθισμα, όπως θα την έβαζε στο φούρνο.

Το αποτέλεσμα; Μετά από τριάντα λεπτά, η πίτσα δεν είναι απλώς έτοιμη- έχει καεί.

«Το αυτοκίνητο είναι σαν φούρνος το καλοκαίρι. Για αυτό ελέγξτε ώσπου να είστε σίγουροι πως δεν θα έχετε αφήσει το παιδί σας στο πίσω κάθισμα, ούτε για ένα λεπτό», σημειώνει ο σεφ.

Δημοφιλή