Άνδρας των ΜΑΤ στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Άνδρας των ΜΑΤ στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του
Eurokinissi

Σε κατάσταση αφασίας στα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο άνδρας των ΜΑΤ, που στραγγάλισε σήμερα το μεσημέρι την 7χρονη κόρη του, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας, ουρλιάζοντας, είχε καλέσει τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν, μετά την πράξη του. "Συνάδελφοι, τρέξτε", είχε πει. "Στραγγάλισα την κόρη μου".

Το ανήλικο κοριτσάκι βρισκόταν στο σπίτι του στην οδό Νέμεας στον Εύοσμο, όπου όταν επέστρεψε ο πατέρας του από τη δουλειά συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα.

O 48χρονος αρχιφύλακας φέρεται να ξυλοκόπησε και στη συνέχεια να στραγγάλισε το παιδί όταν γύρισε εξοργισμένος –για άγνωστο λόγο- από την υπηρεσία του.

Ο φερόμενος ως παιδοκτόνος είναι αστυνομικός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν σε εσωτερική υπηρεσία –δηλαδή απασχολούνταν σε γραφείο- παρότι ανήκει στις τάξεις των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Πιθανώς η μετακίνησή του από τον δρόμο στο γραφείο έγινε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ αστυνομικές πηγές δηλώνουν πως με βάση μια πρώτη ματιά στο ιστορικό του στην ΕΛ.ΑΣ, δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει πειθαρχικό στο παρελθόν, για κάτι σοβαρό.

Αυτή την ώρα, ο άνδρας δεν βρίσκεται σε θέση να καταθέσει κάτι στους αστυνομικούς γιατί -σύμφωνα με πληροφορίες- περιγράφεται ότι βρίσκεται σε "κατάσταση αφασίας".

Ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο, Τετάρτη.

Δημοφιλή