Δείτε αυτόν τον άνδρα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του την πρώτη ημέρα της τελευταίας της χημειοθεραπείας

Δείτε αυτόν τον άνδρα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του την πρώτη ημέρα της τελευταίας της χημειοθεραπείας

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα στις ΗΠΑ κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την πρώτη ημέρα της τελευταίας της χημειοθεραπείας.

Πρόκειται για τον Λούκας Ντ' Ονόφριο ο οποίος είναι μόλις 24 ετών. Το κορίτσι του, η Ταμάρα Μπρούζο, είναι 21 και πάσχει από Λέμφωμα Non Hodgkin. Στο νοσοκομείο Boca Raton Regional Hospital ο Λούκας στόλισε το δωμάτιό της με 100 κεριά και 60 μπαλόνια στα οποιά είχε δέσει φωτογραφίες με τις στιγμές που οι δύο τους είχαν ζήσει τα τελευταία 6 χρόνια που έχουν σχέση.

Οι φίλοι και οι γονείς της Ταμάρα βρίσκονταν επίσης στο νοσοκομείο με την ίδια να τους είχε καλέσει καθώς ήθελε να γιορτάσει την πρώτη ημέρα της τελευταίας της χημειοθεραπείας με ένα πάρτυ. Ωστόσο, όταν μπήκε στο δωμάτιο της είδε τον Λούκας να την περιμένει με μία ανθοδέσμη με 100 τριαντάφυλλα και να γονατίζει. Όταν η Ταμάρα είπε το ναι ο Λούκας είχε προετοιμάσει να σκάσουν πυροτεχνήματα στον ουρανό.

Ο Ντ' Ονόφριο ο οποίος έχει επίσης ξυρίσει το κεφάλι του σε ένδειξη αλληλεγγύης κατά το δεύτερο γύρο χημειοθεραπειών της Ταμάρα είπε ότι οργάνωσε αυτή την έκπληξη γιατί «ήθελε απλώς να κάνει υπέροχο για εκείνη, τη στιγμή όπου τελείωνε αυτή η απαίσια περιόδος για εκείνη».

Δημοφιλή