Μάρδας: Αν ήθελαν οι εταίροι, θα είχαμε συμφωνία

Μάρδας: Αν ήθελαν οι εταίροι, θα είχαμε συμφωνία
Sooc

Την εκτίμηση ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία, καθώς υπάρχει η βούληση, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας- επιρρίπτοντας όμως ευθύνες στους εταίρους για το ότι δεν έχει επιτευχθεί ακόμα.

«Θα είχαμε συμφωνία πριν τις 30 Ιουνίου αν είχαν πρόθεση οι εταίροι να μην φτάσουμε σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα δημιουργώντας προβλήματα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι τη λύση για την πληρωμή της προηγούμενης δόσης του ΔΝΤ το Μάιο την βρήκαν οι ίδιοι. «Από τους φορείς γενικής κυβέρνησης πήραμε χρήματα που δεν χρησιμοποιούνται» διευκρίνισε, συμπληρώνοντας ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά.

Από πλευράς του, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, δήλωσε στο Mega πεπεισμένος ότι η όποια συμφωνία υπογράψει ο Πρωθυπουργός θα περνάει από την κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο πρωθυπουργός τη συμφωνία που υπογράψει θα είναι μια συμφωνία εντός των ορίων του κόμματος που θα περνάει από την κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα. Αυτή η συμφωνία δεν θα είναι μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή