Μέχρι και αυτοί γέλασαν: Οι δύο χειρότεροι αθλητές κατάδυσης που έχουν υπάρξει ποτέ

Μέχρι και αυτοί γέλασαν: Οι δύο χειρότεροι αθλητές κατάδυσης που έχουν υπάρξει ποτέ

Το γύρο του Διαδικτύου- και, προκαλώντας το ενδιαφέρον, αλλά όχι για τον λόγο που θα ανέμενε κανείς και, πολύ περισσότερο οι ίδιοι, μάλλον- κάνει βίντεο που απεικονίζει τις αποτυχημένες προσπάθειες δύο αθλητών από τις Φιλιππίνες, να πραγματοποιήσουν ένα, τουλάχιστον, ικανοποιητικό άλμα από τον βατήρα των 3 μέτρων, κατά τη διάρκεια των Αγώνων της Νοτιοανατολικής Ασίας, που λαμβάνει χώρα στη Σιγκαπούρη.

Ο Τζον Έλμερσον Φαμπρίγα και ο Τζον Νταβίντ Παχόγιο, 21 και 17 ετών αντίστοιχα, κατάφεραν να καταλήξουν στην πισίνα, ακριβώς με τον τρόπο που δεν θα έπρεπε. Λόγω αυτού, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 0 βαθμούς από τους κριτές- συνολικά, και οι δύο μαζί. Όπως είναι λογικό, κατέκτησαν την τελευταία θέση στην κατάταξη.

Καθώς το βίντεο, από τη στιγμή της δημοσίευσης του έχει περισσότερες από 1.6 εκατομμύρια προβολές και πολλές χιλιάδες σχόλια, την παράσταση έκλεψαν και σε αυτή την περίπτωση οι ίδιοι οι αθλητές, που απάντησαν σε πολλά σχόλια, κάθε είδους, με έναν εξ αυτών να απαντάει στην ιστοσελίδα SGAG, που αποτελεί κάτι αντίστοιχο της δημοφιλούς σελίδας 9GAG.

“Ακόμη και εγώ γέλασα με τον εαυτό μου, όταν έκανα αυτή τη προσπάθεια”, έγραψε ο Παχόγιο, κάνοντας επισήμανση και στον συναθλητή του, Φαμπρίγα. “Είμαι ακόμη περήφανος, διότι δεν έχουμε όλοι το προνόμιο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας, σε μια αθλητική διοργάνωση τέτοιου μεγέθους, σαν αυτήν. Και, παρεμπιπτόντως, μπορώ να ρωτήσω όλους εσάς, εάν θα μπορούσατε ακόμη να χαμογελάτε, αφότου έχετε ντροπιαστεί μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους;”.

Όπως φαίνεται, όμως, δεν είναι όλοι εκείνοι που έχουν όρεξη για χιούμορ, με αφορμή το γεγονός. Ο Ρίτσι Γκαρσία, πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής των Φιλιππινών, αναφέρεται πως ζήτησε να λάβει εξηγήσεις, για την εμφάνιση και τις επιδόσεις των δύο αθλητών.

“Θα δώσω την ευκαιρία στον πρόεδρο της κολυμβητικής ομάδας της χώρας να μου εξηγήσει, γιατί ο ίδιος πραγματικά πάλεψε για να έρθουν οι συγκεκριμένοι αθλητές εδώ και να διαγωνιστούν”, είπε.

Δημοφιλή