Το άδοξο τέλος ενός γάμου και το παρατημένο νυφικό που αναζητά αιώνια αγάπη στο ebay

Το άδοξο τέλος ενός γάμου και το παρατημένο νυφικό που αναζητά αιώνια αγάπη στο ebay
ebay

Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ μια καλή στιγμή για τον καθένα, πόσο μάλλον για μια γυναίκα που είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς.

Η πρωταγωνίστριά μας δεν τα έβαψε μαύρα παρ' ότι ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου της Νέας Υόρκης και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον καλό της.

Η 30χρονη ανέβασε φωτογραφίες του νυφικού της στο ebay για να πουλήσει το νυφικό της. "Παρατημένο νυφικό αναζητά αιώνια αγάπη και τα ιερά δεσμά του γάμου", σημειώνει στην αγγελία της η ijustheardtheshopbellring, κάνοντάς την να ξεχωρίζει από τα χιλιάδες άλλα νυφικά που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα δημοπρασιών.

Η νεαρή έβαλε το νυφικό της ακόμα και να μιλήσει: "Θα με φορούσε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης σε ένα γάμο θέματος '60s... Και τότε χώρισαν. Και η νύφη με κράτησε σε κουτί επειδή δεν άντεχε να με βλέπει. Είμαι μια συνεχής υπενθύμιση για το τι θα μπορούσε να ήταν. Ετσι τώρα θέλει να με πουλήσει. Δεν είμαι πολύ εξεζητημένο, ούτε πολύ απλό και η ιδιοκτήτρια μου σκέφτηκε ότι θα μπορούσε ίσως να με φορέσει και σε άλλες περιπτώσεις στο μέλλον. Αλλά σκέφτηκε και ότι ήμουν ένα φόρεμα που θα μπορούσε κάποια να το κοιτάει και να χαμογελάει, όχι ένα λάθος της μόδας" καταλήγει η αγγελία.

Δημοφιλή