ΔΙΕΘΝΕΣ
13/06/2015 10:24 EEST

O θρύλος των Foo Fighters, Ντέηβ Γκρολ, έσπασε το πόδι του σε συναυλία αλλά δεν σταμάτησε να τραγουδάει

AP
Foo Fighters' Dave Grohl is pictured on a big screen talking in a microphone after falling from the stage, during the band's concert at Nya Ullevi in Gothenburg, Sweden, Friday, June 12, 2015. Foo Fighters singer Grohl has fallen off the stage during a concert in Goteborg and injured his right leg. Dante Thomsen, a reporter for newspaper Aftonbladet who was watching the concert at Ullevi stadium, says Grohl fell off the stage while performing “Monkey Wrench,” the band’s second son

Ατύχημα κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Σουηδία είχε ο τραγουδιστής των Foo Fighters, Dave Grohl, όταν έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού, με συνέπεια να σπάσει το πόδι του.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό του Gothenburg, και ενώ το συγκρότημα είχε μόλις εκκινήσει την δική του παρουσία, βρισκόμενο στο δεύτερο τραγούδι.

Παρά τον απρόσμενο τραυματισμό του, όμως, με την πτώση του από τη σκηνή, ο Dave Grohl συνέχισε να τραγουδά, ξαπλωμένος στο έδαφος.

Με το μικρόφωνο ακόμη στο χέρι, είπε: «Νομίζω πως μόλις έσπασα το πόδι μου. Θα πάω στο νοσοκομείο. Πάω να φτιάξω το πόδι μου και θα γυρίσω».

Ωστόσο, και ενώ ο ντράμερ του συγκροτήματος, Taylor Hawkins τον αντικαθιστούσε στα φωνητικά, μετά από 15 λεπτά, μάλιστα, αφού έλαβε τις απαραίτητες ιατρικές βοήθειες, επέστρεψε στη σκηνή, με το πόδι του δεμένο και συνέχισε κανονικά την εμφάνιση του, ως και το τέλος.

«Μπορεί να μην βρίσκομαι σε θέση να περπατήσω ή να τρέξω, αλλά μπορώ ακόμη να παίξω την κιθάρα και να τραγουδήσω», φέρεται να είπε και συνέχισε κανονικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, φυσικά, να κερδίσει τον σεβασμό όχι μόνο των θαυμαστών που βρίσκονταν στο χώρο της συναυλίας αλλά και των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως, που εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την απόφαση του πρώην μέλους των Nirvana.