ΔΙΕΘΝΕΣ
14/06/2015 13:30 EEST | Updated 14/06/2015 13:31 EEST

Αυστρία: Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν σεξ ως διαμαρτυρία στην αύξηση φόρων

ASSOCIATED PRESS
Polizisten sichern am spaeten Mittwochabend, 10. Mai 2006, den Eingang zu einem Bordell in Frankfurt. Rund 100 Polizisten durchsuchten im Bahnhofsviertel zwei Bordelle. (AP Photo/Bernd Kammerer)

Έναν ιδιότυπο τρόπο, προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του έναντι στην υψηλή φορολογία, επέλεξε ένας οίκος ανοχής στην Αυστρία.

Όπως ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του οίκου, Χέρμαν Μίλερ, στους πελάτες πλέον θα προσφέρεται δωρεάν σεξ, για τη διάρκεια του καλοκαιριού, ως απάντηση στην «τιμωρητική φορολογία», όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται.

«Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν είσοδος! Δωρεάν ποτά! Δωρεάν σεξ», σημειώνεται στη διαδικτυακή σελίδα του οίκου ανοχής Pascha, που βρίσκεται στο Ζάλτσμπουργκ, με την είδηση να θεωρείται επιβεβαιωμένη.

Η αυστριακή, εθνική εφημερίδα Oesterreich, στο φύλλο της Κυριακής, δημοσίευσε φωτογραφία ανδρών που περιμένουν στην ουρά, προκειμένου να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη, αυτή, προσφορά.

Όπως υπογραμμίζεται, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, διαβεβαίωσε τις εκδιδόμενες γυναίκες πως θα τους προσφέρει ο ίδιος από την τσέπη του το ποσό των 10.000 ευρώ που θα χάσουν μηνιαίως.

Ο Μίλερ διαθέτει οίκους σε άλλες τέσσερις πόλεις συνολικά, σε Αυστρία και Γερμανία, και έχει παραπονεθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν- μέσα από συνεντεύξεις του σε Μέσα- για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις, που ισχύουν.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, μάλιστα, μόνο την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους, μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post