Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά

Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά
Eurokinissi

Με μεγάλη διαφορά προηγείται η Φώφη Γεννηματά έναντι των Ανδρέα Λοβέρδου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στην κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και εκτός εξαιρετικού απροόπτου, είναι η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Από νωρίς το βράδυ της Κυριακής, στο πολιτικό της γραφείο επικρατεί ήδη πανηγυρικό κλίμα, ενώ ήδη έλαβε συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τον απερχόμενο πρόεδρο Ευάγγελος Βενιζέλο και τους συνυποψηφίους της.

Στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής, η Φώφη Γεννηματά βρισκόταν μπροστά με 13.033 ψήφους και ακολουθούσαν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με 6.856 και ο Ανδρέας Λοβέρδος με 6.197 ψήφους.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά, στις 12.30, παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Η ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων έγινε στη διάρκεια του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε 670 υπογραφές συνέδρων για την υποψηφιότητα της, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 317 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 300 υπογραφές.

Δημοφιλή