Βρετανία: Βίντεο με ρατσιστικό παραλήρημα εντός μεταφορικού μέσου οδήγησε στην σύλληψη τεσσάρων εφήβων

Βρετανία: Βίντεο με ρατσιστικό παραλήρημα εντός μεταφορικού μέσου οδήγησε στην σύλληψη τεσσάρων εφήβων

Τέσσερις έφηβες στην Βρετανία συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της ρατσιστικής επίθεσης εναντίον μιας γυναίκας που φορούσε μαντήλα.

Ένα βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου δείχνει μια ομάδα κοριτσιών μέσα σε ένα τραμ να παρενοχλούν μια επιβάτη που κινείται με τον άντρα και το παιδί της. Σύμφωνα με τo ίδιο το θύμα που δημοσίευσε το βίντεο, οι νεαρές, οι οποίες βρίσκονταν εντός του τραμ την περασμένη Παρασκευή, αρχικά την πείραζαν ρωτώντας αν η μαντήλα την ζεσταίνει και στη συνέχεια άρχισαν να χρησιμοποιούν υβριστικές φράσεις.

«Τότε σηκώθηκα και τους ζήτησα να σταματήσουν και τους είπα ευγενικά ότι η μητέρα της γυναίκας μου πέθανε πρόσφατα. Εκείνες συνέχισαν να χρησιμοποιούν άσχημες εκφράσεις. Ακόμα, απείλησαν ότι θα γρονθοκοπήσουν την σύζυγό μου στο πρόσωπο», ανέφερε ο σύζυγος της γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, κάποιοι αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας έτρεξαν να βοηθήσουν το ζευγάρι και έδιωξαν τις έφηβες από το μεταφορικό μέσο. Όπως αναφέρει η Αστυνομία του Μάντσεστερ, η υπόθεση διερευνάται και έχουν ήδη γίνει συλλήψεις.

Δημοφιλή