Πήρε κοκαΐνη και βίασε και σκότωσε την μητέρα του, αφού πρώτα τη βασάνισε με 4 όπλα

Πήρε κοκαΐνη και βίασε και σκότωσε την μητέρα του, αφού πρώτα τη βασάνισε με 4 όπλα
gintoxin78/Flickr

Την ίδια του τη μητέρα φέρεται να σκότωσε, αφού πρώτα βίασε και βασάνισε με 4 όπλα στην κρεβατοκάμαρα, ο Αλεξάντερ ΜακΝτόναλντ στη Μ.Βρετανία, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της Mirror, o MακΝτόναλντ είχε περιγραφεί ως «χαλαρός» και «ευγενικός», αλλά οι ένορκοι άκουσαν ότι σκότωσε τη μητέρα του (Κάθριν ΜακΝτόναλντ) μαχαιρώνοντας και στραγγαλίζοντάς την, αφού είχε εισέλθει σε κατάσταση «σεξουαλικής διέγερσης».

Ο 27χρονος αρνείται τη δολοφονία, αλλά ομολογεί την ανθρωποκτονία.

Το δικαστήριο του Έξετερ άκουσε ότι είχε μεθύσει στη δουλειά και μετά έκανε χρήση κοκαΐνης πριν επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του στο Τάουντον του Σόμερσετ αργά ένα βράδυ κατά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Όπως αναφέρθηκε κατά τη δίκη, αντάλλαξε κάποια μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και ο εισαγγελέας Σάιμον Λος είπε ότι ο ΜακΝτόναλντ, ο οποίος ήταν το μόνο παιδί της θανούσας, ήταν σε κατάσταση «σεξουαλικής διέγερσης».

Το θύμα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, φορούσε ωτοασπίδες στο κρεβάτι για να την βοηθούν στον ύπνο, ωστόσο τις είχε ακόμα όταν βρέθηκε το πτώμα. Βάσει αυτού θεωρείται ότι επρόκειτο για αιφνίδια επίθεση από τον γιο της, που χρησιμοποίησε τουλάχιστον τρία- πιθανότατα τέσσερα- όπλα εναντίον της.

Μαχαίρι κουζίνας βρέθηκε στο μπάνιο, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί για να μαχαιρωθεί το θύμα δύο φορές. Επίσης, η θανούσα στραγγαλίστηκε με ηλεκτρικό καλώδιο, που ήταν ήδη ακόμα δεμένο στον λαιμό της όταν ανακαλύφθηκε.

Όπως είπε ο εισαγγελέας, υπήρχαν και μη θανάσιμα τραύματα. Ο ΜακΝτόναλντ φέρεται να της κάρφωσε στον λαιμό βελόνες πλεξίματος. Μία ήταν ακόμα καρφωμένη και εκτιμάται ότι ήταν ακόμα ζωντανή όταν συνέβη αυτό. Επίσης, υπήρχαν γρατζουνιές και μώλωπες στο πρόσωπο, το σώμα, τα χέρια, τα πόδια και τον λαιμό της, καθώς και αμυχές στον λαιμό από ψαλίδι νυχιών.

Κατά τον εισαγγελέα, ο ΜακΝτόναλντ χρησιμοποίησε το ψαλίδι για να την εξαναγκάσει να υποκύψει σε σεξουαλική επίθεση και την βίασε. Στο θύμα βρέθηκε προφυλακτικό και DNA. Μετά τον βιασμό, ακολούθησε το μαχαίρωμα και ο στραγγαλισμός.

Ο ΜακΝτόναλντ προσπάθησε να καθαρίσει τον χώρο του εγκλήματος πριν διαφύγει με το Smart της μητέρας του, παίρνοντας μαζί του το διαβατήριό του και αδειάζοντας την τσάντα της. Ωστόσο, είχε τροχαίο και συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία αργότερα ανακάλυψε τη δολοφονημένη. Επίσης, σε κάποιο σημείο έστειλε μήνυμα σε πρώην κοπέλα του ότι σύντομα θα ήταν είτε νεκρός είτε στη φυλακή.

Δημοφιλή