Σεξ και θάνατοι: Τα δύο καλύτερα βίντεο που κυκλοφόρησαν για την 5η σεζόν του Game of Thrones

Σεξ και θάνατοι: Τα δύο καλύτερα βίντεο που κυκλοφόρησαν για την 5η σεζόν του Game of Thrones
HBO

Προσοχή: το ακόλουθο κείμενο περιέχει πολλά spoiler για την 5η σεζόν του Game of Thrones, καθώς και αρκετές σκηνές γυμνού και βίας που δεν είναι κατάλληλες για προβολή σε εργασιακό χώρο. Εμείς προειδοποιήσαμε.

Την Κυριακή που μας πέρασε το Game of Thrones ολοκλήρωσε τον 5ο κύκλο του με ένα φινάλε που έκανε τον κόσμο είτε να ουρλιάξει από έκπληξη, είτε να σιχτιρίσει από αγανάκτηση, είτε να σπάσει οτιδήποτε βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα του, είτε να πάει να κουλουριαστεί κάτω από τη ντουζιέρα κλαίγοντας επειδή κάθε ελπίδα, φως, νόημα χάθηκε για πάντα. Είτε όλα τα προηγούμενα μαζί. Και αυτές ήταν οι ψύχραιμες αντιδράσεις, καθώς όπως μάλλον έχετε ήδη παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες στα social media, το ίντερνετ δεν χειρίστηκε το όλο θέμα με ιδιαίτερη ψυχραιμία.

Δεν τους αδικούμε.

Τώρα λοιπόν που η 5η σεζόν του GoT αποτελεί παρελθόν και τα σενάρια για το τι θα δούμε στην 6η έχουν ήδη αρχίσει να οργιάζουν, είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε τον απολογισμό μας. Κοινώς, να δούμε μαζεμένες όλες τις σκηνές γι τις οποίες φημίζεται η σειρά: γυμνό, σεξ και βία. Αυτά ξέρουμε στο GoT, αυτά αγαπάμε.

Το πρώτο βίντεο είναι κομμάτι μιας παράδοσης της Huffington Post να δημιουργεί ένα συγκεντρωτικό βίντεο με κάθε γυμνή σκηνή και σκηνή σεξ που είδαμε τη σεζόν που πέρασε. Το φετινό βίντεο έχει διάρκεια 6'40” περίπου, κερδίζοντας αυτό της 4ης σεζόν που ήταν κάτω από 6'. Παρόλα αυτά δεν συναγωνίζεται τις πρώτες τρεις σεζόν του GoT, οι οποίες ήταν πλημμυρισμένες από γυμνά σώματα σε, ας πούμε, όχι και τόσο αθώες καταστάσεις. Βγήκε δουλίτσα, όμως, και φέτος.

Το δεύτερο βίντεο είναι δημιουργία του Deadspin και είναι τόσο απολαυστικό όσο και ψυχοφθόρο. Γιατί; Γιατί είναι ένα μοντάζ με όλους τους θανάτους του τελευταίου επεισοδίου της 5ης σεζόν (και δεν ήταν λίγοι)... ΣΕ SLOW MOTION. Μαύρισε που μαύρισε η ψυχή μας, ας μαυρίσει ξανά σε όλο το αργό, βασανιστικό της μεγαλείο.

Δημοφιλή