Η πρώτη συνέντευξη του κανίβαλου της Βραζιλίας μέσα από τη φυλακή

Ο κανίβαλος της Βραζιλίας προκαλεί: Θα έκανα πάλι τα ίδια αν ημουν έξω
youtube

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την δράση του σόκαραν την κοινή γνώμη της Βραζιλίας. Ακόμη και οι καλύτεροι σεναριογράφοι ταινιών τρόμου θα ωχριούσαν μπροστά του. Ο 54χρονος Jorge Beltrao Negromonte είναι ίσως ένας από τους πιο αρρωστημένους δολοφόνους στην ιστορία της Βραζιλίας.

Ο 54χρονος «κανίβαλος» προχώρησε σε μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα μαζί με την σύζυγο αλλά και την ερωμένη του. Όχι μόνο σκότωσαν αλλά μαγείρεψαν και έφαγαν τρεις γυναίκες προκειμένου όπως δήλωσε να «εξαγνιστούν» από το έγκλημα. Μάλιστα λέγεται ότι η σύντροφός του έφτιαξε πίτες με το κρέας των πτωμάτων και τα πουλησε σε ανυποψίαστους πελάτες στους δρόμους της Guaranhuns, στη βορειοανατολική Βραζιλία.

Δεν δίστασε μάλιστα να σκοτώσει μια γυναίκα μπροστά στην 18 μηνών κόρη της και στη συνέχεια να ταίσει την μικρή με το κρέας της μητέρας της. Ο αρρωστημένος δολοφόνος έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη στην Mailonline και μίλησε για τα φρικτά του εγκλήματα.

Ο παρανοϊκος δολοφόνος ο οποίος εργαζόταν ως καθηγητής πανεπιστημίου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα εγκλήματά του λέγοντας ότι «οι γυναίκες που σκότωνε το μόνο που θα μπορούσαν να γεννήσουν ήταν κλέφτες και εγκληματίες». Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, δίχως να έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Έκανε λόγο μάλιστα για τη δημιουργία μιας αίρεσης που είχε δημιουργήσει μαζί με τη σύζυγο αλλά και την ερωμένη του πoy σκοπό είχε να απαλλάξει τον κόσμο και τους ακαλλιέργητους ανθρώπους και την αρνητική τους ενέργεια.

Λεπτομέρειες που σοκάρουν

Ο αρρωστημένος δολοφόνος υποστήριξε επίσης ότι πίσω από όλα τα αποτρόπαιά εγκλήματά του κρυβόταν και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Αμετανόητος και προκλητικός δεν δίστασε να αναφέρει πως αν ήταν έξω θα ξανάκανε πάλι τα ίδια, ενώ ανέφερε ότι το ανθρώπινο κρέας γι αυτόν έχει την ίδια γεύση με το βοδινό.

«Το ανθρώπινο κρέας, για μένα, δεν διαφέρει από το βοδινό. Έχει την ίδια γεύση και την ίδια ζουμερή σύσταση. Είναι το ίδιο νόστιμο», τόνισε.

Σοκαριστικές είναι επίσης οι λεπτομέρειες και για τη σύντροφό αλλά και τη σύζυγό του και το ρόλο που είχαν. Όπως αποκάλυψε «οι γυναίκες προετοίμαζαν το κρέας», το οποίο το μαγείρευαν με λαχανικά, ενώ δεν θυμόταν αν το είχαν φάει ποτέ ψητό.

Ανέφερε ακόμη ότι ο ίδιος είχε αγοράσει μία μηχανή του κιμά.

Ο 54χρονος καθηγητής πανεπιστημίου καταδικάστηκε το 2013 για τα αποτρόπαιά εγκλήματά του και μέχρι και σήμερα εκτίει την ποινή του μέσα στη φυλακή.

Δημοφιλή