ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/06/2015 09:19 EEST | Updated 18/06/2015 09:21 EEST

«Τσάρλι, Τσάρλι»: Πραγματικό μεταφυσικό φαινόμενο ή διαφημιστικό τέχνασμα;

Youtube

Ένα μεταφυσικό παιχνίδι το οποίο έγινε γνωστό μέσω διαδικτύου έχει διχάσει τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, με κάποιους να πιστεύουν στην αυθεντικότητά του και άλλους να ισχυρίζονται πως πρόκειται για διαφημιστικό τέχνασμα.

Βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον κυβερνοχώρο δείχνουν νεαρούς να καλούν πνεύματα χρησιμοποιώντας μια κόλλα χαρτί και μερικά μολύβια. Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που πιστεύουν πως το παιχνίδι «Τσάρλι, Τσάρλι» αποτελεί μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση της ταινίας «The Gallows».

Στην ταινία, υπάρχει πράγματι ένας δαίμονας με το όνομα Τσάρλι, όμως στο τρέιλερ δεν φαίνεται να γίνεται κάποιο τέτοιου είδους κάλεσμα. Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό φαίνεται πως ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου στην Δομινικανή Δημοκρατία, χώρα που δεν θα περίμενε κανείς μια κινηματογραφική παραγωγή να ξεκινήσει την διαφημιστική καμπάνια της.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Independent προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Warner Bros που διανέμει την ταινία, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση.