Αυτό είναι το trailer της τελευταίας, δραματικής ταινίας του Robin Williams

Αυτό είναι το trailer της τελευταίας, δραματικής ταινίας του Robin Williams

Η τελευταία ερμηνεία του σπουδαίου Robin Williams ήταν για την ανεξάρτητης παραγωγής ταινία «Boulevard». Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival πέρυσι και αφηγείται την ιστορία του Nolan, ενός 60χρονου τραπεζίτη που δουλεύει στην ίδια τράπεζα και είναι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα για σχεδόν τριάντα χρόνια. Ο Nolan, όμως, καταπιέζει όλα αυτά τα χρόνια την αληθινή σεξουαλική του ταυτότητα, ζώντας σε ένα ψέμα. Μέχρι που μια γνωριμία από το πουθενά, θα τον κάνει να ανακαλύψει ποιος είναι πραγματικά.

Το «Boulevard» είναι μία από τις τέσσερις νέες ταινίες που άφησε πίσω του ο Williams μετά το θάνατό του τον Αύγουστο του 2014, μαζί με τις «Night at the Museum: Secret of the Tomb» και «A Merry Friggin' Christmas», οι οποίες προβλήθηκαν μέσα στην περασμένη χρονιά. Αναμένεται η κωμωδία «Absolutely Anything», στην οποία ο Williams χαρίζει τη φωνή του σε ένα σκύλο.

Στο «Boulevard» παίζουν στο πλευρό του αδικοχαμένου ηθοποιού, οι Bob Odenkirk, Kathy Baker και Roberto Aguire ενώ η ταινία αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική μέσα στον Ιούλιο (για την Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα προγραμματισμένη ημερομηνία).

Δημοφιλή