Η επέλαση των ζώων: Η γάτα με τα εξωγήινα μάτια και άλλες 4 απίθανες ιστορίες με ζώα που έγιναν viral

Η επέλαση των ζώων: Η γάτα με τα εξωγήινα μάτια και άλλες 4 απίθανες ιστορίες με ζώα που έγιναν viral
instagram

Το ότι τα ζώα, όλα τα ζώα ανεξαρτήτως, είναι η κινητήριος δύναμη του ίντερνετ είναι γνωστό. Η εβδομάδα που διανύουμε όμως είναι η πλέον χαρακτηριστική αυτού του φαινομένου, καθώς τα πέντε πιο δημοφιλή viral παγκοσμίως έχουν για πρωταγωνιστές τετράποδα, χνουδωτά, λιγότερο χνουδωτά, αξιολάτρευτα πλασματάκια και τις πότε ξεκαρδιστικές και πότε συγκινητικές ιστορίες τους.

Πάμε λοιπόν να τις δούμε μία-μία. Εκτός κι αν έχετε σύνδεση VDSL από τον ΟΤΕ, οπότε μπορείτε απλά τις ανοίξετε όλες στο tablet ενώ ταυτόχρονα θα χαζεύετε μια σειρά στον υπολογιστή σας, το έτερον ήμισυ θα παίζει video game ή θα ανεβάζει φωτογραφίες στο διπλανό δωμάτιο στο δικό του/της υπολογιστή και ο/η κολλητός/τή που έχει έρθει για επίσκεψη θα χαζεύει βίντεο στο κινητό του/της χρησιμοποιώντας το WI-FI σας. Γιατί έχετε OTE VDSL και μπορείτε να φτάσετε το ίντερνετ στα όριά του χωρίς να σας νοιάζει. Έτσι είναι η ζωή ώρες-ώρες, ξένοιαστη.

1. Το ρακούν που μετέτρεψε έναν αλιγάτορα σε βάρκα

Ένας κάτοικος της Φλόριντα ήταν αρκετά τυχερός για να πετύχει μπροστά του μια μέρα αυτό το εκπληκτικό ενσταντανέ: ένα ανυποψίαστο ρακούν είχε καβαλήσει στη ράχη ενός αλιγάτορα και βόλταρε μέσα στο ποτάμι. Βέβαια, στην πραγματικότητα, το ρακούν απλά δεν πρόλαβε να φύγει πριν ο αλιγάτορας μπει μέσα στο νερό, αλλά και πάλι, πρόκειται για μια τρομερή -και κάπως αστεία- φωτογραφία.

Πηγή: boredpanda.com

2. Ένα στούντιο yoga στο Ιλινόις προσπαθεί να βρει σπίτι σε αδέσποτες γάτες με τον πιο έξυπνο τρόπο

Το Yoga at Connie's, ένα στούντιο εκμάθησης yoga στο Ιλινόις των ΗΠΑ, ήρθε σε συνεργασία με το τοπικό καταφύγιο ζώων, Decatur Homeward Bound Pet Shelter και ξεκίνησε έναν «Μήνα Υιοθεσίας Γάτας». Οι γάτες αφήνονται ελεύθερες μέσα στην αίθουσα ενώ ο κόσμος κάνει yoga και επιλέγουν οι ίδιες τον άνθρωπο που αξίζει τη συντροφιά τους. Και όποιος μπορεί ας αντισταθεί -βέβαια είναι κάπως σαν το OTE VDSL, όταν κάποιος στα δίνει όλα, εταιρεία ή ζώο, πώς να πεις όχι;

3. Το λυκόσκυλο που προσπάθησε να σώσει έναν μικρό αστακό από το να γίνει γεύμα

Υπάρχουν αυτοί που λένε πως ο Sami, ο γερμανικός ποιμενικός του βίντεο, προσπαθεί να προστατεύσει τον αστακό από την οικογένειά του που σκοπεύει να τον μαγειρέψει. Υπάρχουν και οι άλλοι που λένε πως ο Sami ήθελε απλά να τον φάει μόνος του. Αν δείτε το βίντεο όμως και τα θλιμμένα μάτια του Sami, ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει κοντά του τον αστακό, μάλλον θα κλίνετε προς την πρώτη άποψη.

Πηγή: thedodo.com

4. Γνωρίστε την Matilda, τη γάτα με τα εξωγήινα μάτια

Μια γενετική διαταραχή (αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και στα δύο μάτια) μεταμόρφωσε την γλυκιά Matilda από μια συνηθισμένη, αξιολάτρευτη γάτα, σε μια αξιολάτρευτη γάτα με τεράστια μάτια που βάζουν κάτω τα όποια «puppy eyes». Μια κτηνίατρος ελέγχει συχνά την υγεία της Matilda ώστε να σιγουρευτεί πως δεν νιώθει δυσφορία ή πόνο όσο, στο ενδιάμεσο, το τρομερό αυτό γατί «σκλαβώνει» τον κόσμο με ένα μόνο βλέμμα.

5. Τα κατοικίδια που βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί πως πρέπει να καθαρίσετε το σπίτι/να βάλετε πλυντήριο/να πλύνετε το μπαλκόνι/να σιδερώσετε κλπ, αλλά στην πορεία δεν καταφέρατε να βρείτε το κουράγιο; Στοίχημα πως αν είχατε ένα από αυτά τα πανέξυπνα τετράποδα, η όλη διαδικασία θα σας φαινόταν όχι μόνο πιο εύκολη αλλά και αρκετά πιο διασκεδαστική (εκτός κι αν έχετε OTE VDSL, οπότε κι εμείς στη θέση σας δύσκολα θα ξεκολλούσαμε από την οθόνη).

Πηγή: viralnova.com

Δημοφιλή