Βρετανία: 33χρονος απειλούσε, βίαζε και βασάνιζε τέσσερις γυναίκες προκειμένου να μείνουν μαζί του

Βρετανία: 33χρονος απειλούσε, βίαζε και βασάνιζε τέσσερις γυναίκες προκειμένου να μείνουν μαζί του

virtualwayfarer.com. Have a specific question? Ask and I'll be happy to answer!" data-caption="Prague and Krivokla are fantastic destinations. This album highlights photos taken over an 8 day visit to a very snowy Prague. Photos from Krivokla were taken as part of a day trip on an old train pulled by steam locomotive. Learn more about the stories behind these photos via virtualwayfarer.com. Have a specific question? Ask and I'll be happy to answer!" data-credit="virtualwayfarer/Flickr">

Ο 33χρονος τα τελευταία 14 χρόνια είχε βάλει ως στόχο ζωής να δημιουργήσει ένα χαρέμι, προκειμένου να έρθει σε σεξουαλική επαφή με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε. Είχε καταφέρει μάλιστα να παγιδεύσει τέσσερις γυναίκες, τις οποίες χειριζόταν και ζήλευε μανιωδώς.

Οι δύο από αυτές διέμεναν μαζί του και είχαν υποστεί μια σειρά από βασανιστήρια όσο βρίσκονταν -κυριολεκτικά- στην «κατοχή» του. Ο Ali τις βίαζε, τις κακοποιούσε και τις παρακολουθούσε μέσω κάμερας, ακόμα και στις δουλείες τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μία από αυτές τις γυναίκες παραλίγο να χάσει την ζωή της όταν ο άνδρας προσπάθησε να την στραγγαλίσει με μια ζώνη, επειδή την ζήλευε παράφορα. Στο παρελθόν την είχε αναγκάσει να βάλει το χέρι της στο μάτι της κουζίνας και της είχε απαγορέψει οποιαδήποτε επικοινωνία με άλλους άνδρες. Εκείνη εργαζόταν σε σχολείο και όλα της τα χρήματα κατέληγαν στα χέρια του Ali.

Η δεύτερη γυναίκα που διέμενε μαζί του, η οποία είχε γεννήσει και το παιδί του, είχε υποστεί σειρά βασανιστηρίων. Μια φορά μάλιστα την είχε αναγκάσει να σταθεί μισόγυμνη στο παράθυρο με γραμμένη την λέξη «πόρνη» στο σώμα της, ενώ δεν δίσταζε να την χτυπά ακόμα και όταν ήταν έγκυος.

Ο λόγος που δεν έφευγαν μακριά του ήταν το γεγονός ότι εκείνος τις απειλούσε συνεχώς, λέγοντάς τους πως γνωρίζει πληρωμένους δολοφόνους που θα μπορούσαν εύκολα να τις εντοπίσουν. Ακόμα, διέθετε ένα ψεύτικο όπλο με το οποίο τις τρομοκρατούσε.

Οι αρχές τελικά έμαθαν την ιστορία των γυναικών όταν η πρώτη κατέρρευσε σε ένα φαρμακείο. Στο νοσοκομείο οι γιατροί γρήγορα κατάλαβαν ότι κάποιος είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει και η ίδια τελικά αποκάλυψε το μαρτύριό της.

Όταν ο Ali βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όμως τα στοιχεία εναντίον του ήταν αδιάψευστα. Είχαν μάλιστα βρεθεί φωτογραφίες στο κινητό του που αποδείκνυαν τις σωματικές βλάβες που είχαν υποστεί τα θύματά του.

«Αυτή είναι μια από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχω συναντήσει ποτέ. Δεν έχει υπάρξει καμιά μετάνοια από την πλευρά σου. Είσαι ένας επικίνδυνος άνδρας», τόνισε ο δικαστής Mushtaq Khokar την ώρα που απευθυνόταν στον Ali εντός της δικαστικής αίθουσας.

Δημοφιλή