Ο Λαφαζάνης χαρακτηρίζει ως άτυπη συζήτηση τη συνέντευξη στην οποία φέρεται να ζητά εκλογές

Ο Λαφαζάνης χαρακτηρίζει ως άτυπη συζήτηση τη συνέντευξη στην οποία φέρεται να ζητά εκλογές
sooc

Την αντίδραση του υπουργού ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτη Λαφαζάνη προκάλεσε η δημοσιοποίηση συνέντευξης του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», με τον ίδιο να υποστηρίζει πως επρόκειτο για ιδιωτική συζήτηση η οποία μεταφέρθηκε χωρίς την συγκατάθεσή του ενώ κάνει λόγο και για «μη αντιπροσωπευτικές».

Η δήλωση του κ.Λαφαζάνη αναφέρει:

«Η προσπάθεια του Χρ. Καπούτση να αποδώσει μια άτυπη συζήτηση που είχαμε, σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Παρασκήνιο” (20/6), χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ήταν ατυχής σε ορισμένα σημεία της.

Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις και την εντιμότητα της προσπάθειας του φίλου δημοσιογράφου, αλλά θεωρώ ότι ορισμένες απόψεις σε λεπτά θέματα που μου αποδίδει, δεν είναι αντιπροσωπευτικές όσων ατύπως του εξέθεσα».

Μέρος της συνέντευξης είχε αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας εφημερίδα ««Παρασκήνιο» και σε αυτή αναφερόταν: «Τις εκλογές ως λύση βλέπει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης σε περίπτωση που η κυβέρνηση έρθει σε ρήξη με τους Δανειστές. Μιλώντας στο «Π» ο υπουργός, λέει ότι η Αριστερά δεν πρέπει να αυτοεξευτελιστεί φέρνοντας στην Βουλή κάποια συμφωνία γιαυτό, καθώς όπως τονίζει, θα την ψηφίσουν βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και θα την απορρίψουν 30-40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Πιθανή «λύση» στην προσφυγή στις κάλπες βλέπει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης στην σε περίπτωση που η κυβέρνηση έρθει σε ρήξη με τους δανειστές.

Όπως αναφέρει δε ο κ.Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην η Αριστερά δεν πρέπει να αυτοεξευτελιστεί φέρνοντας στην Βουλή κάποια συμφωνία που θα την ψηφίσουν βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και θα την απορρίψουν 30-40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλή