Colour Day Festival: Υπέροχες φωτογραφίες από τον ξέφρενο χρωματοπόλεμο στο ΟΑΚΑ

Colour Day Festival: Υπέροχες φωτογραφίες από τον ξέφρενο χρωματοπόλεμο στο ΟΑΚΑ

Χιλιάδες άνθρωποι, ντυμένοι -οι περισσότεροι τουλάχιστον- στα λευκά, συγκεντρώθηκαν χτες, Σάββατο 20/6, στο ΟΑΚΑ από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ, για να μοιραστούν το κέφι για τη μουσική, τη διάθεση για χορό και την εκφραστικότητα της τέχνης σε μια αξέχαστη εμπειρία βαμμένη με χρώμα.

Το φεστιβάλ των χρωμάτων Colour Day ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ένα εντυπωσιακό stage και ένα εκπληκτικό μουσικό line-up στον υπέροχο, ανοιχτό χώρο του ΟΑΚΑ, και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Η ιδέα του Φεστιβάλ Χρωμάτων έρχεται από το εξωτερικό, όπου αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για νέους. Η καταγωγή της όμως προέρχεται από τη διάσημη θρησκευτική γιορτή των χρωμάτων στην Ινδία, όπου κάθε άνοιξη γιορτάζεται με ευλάβεια εδώ και χιλιάδες χρόνια (Happy Holi). Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη.

Τη διασκέδαση του κοινού ανέλαβαν οι Melisses, ενώ πριν και μετά ακολούθησαν DJ set από τους Playmen, Claydee, Agent Greg, House Twins, Dino MFU, Mossel, Μιχάλη Τσαουσόπουλο κ.α.

Color Day Festival 2015

Δημοφιλή