Ο Walter White επιστρέφει, μια γάτα καταφέρνει να πετάξει και άλλες τρεις ειδήσεις που τρέλαναν το ίντερνετ

Ο Walter White επιστρέφει, μια γάτα καταφέρνει να πετάξει και άλλες τρεις ειδήσεις που τρέλαναν το ίντερνετ
BoredPanda

Άλλη μια εβδομάδα ήρθε που το παγκόσμιο ίντερνετ συγκινήθηκε, εντυπωσιάστηκε, γέλασε και έπαθε κάποια μικρά σοκ με τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν. Φυσικά, για άλλη μια φορά, τα ζώα και οι μοναδικές ιστορίες τους κέρδισαν την προσοχή του κόσμου. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος όμως ανήκει κατά γενική ομολογία στην είδηση πως ο Walter White θα επιστρέψει στις ζωές μας. Ενθουσιαστήκατε; Κι εμείς, απλά πρέπει να του ζήσουμε πρώτα για να το πιστέψουμε. Όπως κάναμε και με το OTE VDSL. Μέχρι που συνειδητοποιήσαμε πως οι ταχύτητες που προσφέρει και τα πράγματα που μπορείς να κάνεις χάρη σε αυτό, ανεξάρτητα με το πόσα άτομα το χρησιμοποιούν στο σπίτι ταυτόχρονα με εσένα, ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δεν μας πιστεύεις; Ρώτα ό,τι θες τους ειδικούς και θα καταλάβεις πως δεν υπερβάλουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις viral ειδήσεις της εβδομάδας:

1. Ο Walter White επιστρέφει

Το σαγόνι μας ακόμα κρέμεται από τη στιγμή που διαβάσαμε πως ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Heisenberg στην μικρή οθόνη μέσα από ένα ιδιαίτερο guest στη spin-off σειρά του «Better Call Saul». Δεν θα γίνει σύντομα, δεν ξέρουμε σε τι πλαίσιο θα γίνει ακριβώς, ξέρουμε όμως πως θα επιστρέψει. Και αυτό είναι αρκετό.

2. Μια γάτα κατάφερε να πετάξει -κατά λάθος

Είσαι γάτα και θες να πάρεις έναν υπνάκο. Βρίσκεις ένα ωραίο, άνετο και σκιερό σημείο και το ρίχνεις στο ροχαλητό. Όταν ξυπνάς, βρίσκεσαι εκατοντάδες μέτρα πάνω από το έδαφος, ανάμεσα στα σύννεφα, μαζί με δύο ανθρώπους που οδηγούν το ανεμόπτερο στο οποίο σε πήρε ο ύπνος, οι οποίοι προσπαθούν να μείνουν ψύχραιμοι μέχρι να σε προσγειώσουν ξανά στη Γη. Οπότε τι κάνεις; Το απολαμβάνεις.

3. Αυτός ο άντρας πέρασε 6 χρόνια πλέκοντας μια κουβέρτα με τον χάρτη του Super Mario Bros

Κι άλλοι αγαπήσαμε το Super Mario αλλά δεν κάναμε έτσι. Ο 31χρονος Kjetil Nordin από τη Νορβηγία αφιέρωσε 6 χρόνια και 800 ώρες από τη ζωή του για να πλέξει μια κουβέρτα που απεικονίζει τον πρώτο χάρτη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Super Mario 3. Το αποτέλεσμα, βέβαια, είναι καταπληκτικό, ωστόσο πιστεύουμε πως αν ο Nordin είχε βάλει OTE VDSL στο σπίτι του, θα είχε βρει πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει -και πολύ πιο γρήγορα.

Πηγή: boredpanda.com

4. Ένας νεογέννητος πυγμαίος ιπποπόταμος κάνει το πρώτο του μπάνιο

Το όνομά του είναι Obi που σημαίνει «καρδιά» σε μια νιγηριανή διάλεκτο και είναι μόλις 3 εβδομάδων. Γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο της Μελβούρνης και είναι είδος προς εξαφάνιση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα του κήπου, υπό το προστατευτικό βλέμμα της μαμάς του. Απλά χαζέψτε τον, θα νιώσετε καλύτερα για τη ζωή.

Πηγή: boredpanda.com

5. Αυτό το τυφλό σκυλί έχει τον δικό του σκύλο-οδηγό και προστάτη

Ο Glenn είναι ένα τυφλό Jack Russell terrier που βασίζεται στον Buzz, για να επιβιώνει. Ο Buzz είναι ένα Staffordshire Bull terrier που βοηθά τον Glenn να μετακινείται, να τρώει και να έχει παρέα. Ο Buzz είναι ο καλύτερος φίλος του Glenn. Τα δύο αυτά πλασματάκια βρέθηκαν σε ένα υποθαλάσσιο τούνελ στη Βόρεια Αγγλία και έκτοτε είναι αχώριστα. Προς το παρόν μένουν σε ένα καταφύγιο ζώων στο Coxhoe του Durham και ψάχνουν ένα ζεστό σπίτι για να περάσουν τα γεράματά τους -υπολογίζεται πως είναι περίπου 9-10 ετών και τα δύο. Πώς μπορούμε να πάμε στο Durham;

Πηγή: boredpanda.com

Δημοφιλή