Σκηνοθέτησε ολόκληρο videoclip για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Σκηνοθέτησε ολόκληρο videoclip για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Ο Sam Maccarone και η Jessica Burzichelli είναι ένα ζευγάρι από το New Jersey με μεγάλη ιστορία -τόσο μεγάλη που, για την ακρίβεια, ξεκινά από την 5η Δημοτικού.

Όταν έχεις μια τέτοια ιστορία με το άλλο σου μισό, λοιπόν, τη στιγμή που θα αποφασίσεις να της κάνεις πρόταση γάμου δεν γίνεται να κάνεις κάτι συνηθισμένο. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Sam και κατέστρωσε ένα ολόκληρο σχέδιο με τον σκηνοθέτη φίλο του, Dom Cucinotta, και τον ξάδερφό του, τον μουσικό Matty Mac, για να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση γάμου στην Jessica.

O Sam είπε στη Jessica πως ο Matty ψάχνει ένα ζευγάρι για να παίξει στο videoclip για το νέο του κομμάτι και θα ήθελε να είναι αυτοί. Η Jessica δέχτηκε με χαρά, χωρίς να γνωρίζει πως το νέο τραγούδι του Matty ήταν αποκλειστικά γραμμένο για την ίδια και τον Sam και το videoclip μια αφορμή για να στηθεί μια πρωτότυπη και αθεράπευτα ρομαντική πρόταση γάμου.

«Πάντα ήξερα πως ήθελα να της δώσω κάτι που θα κρατήσει για πάντα» είπε ο Sam στη Huffington Post «Και ήξερα πως, όπως και να το έκανα, θα είχα σίγουρα κάποιον να καταγράφει την αντίδρασή της, ώστε να έχουμε αυτή τη στιγμή για πάντα».

Το μεγαλύτερο μέρος του videoclip γυρίστηκε στο LOVE Park της Philadelphia και οι τελευταίες σκηνές σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο New Jersey. Ο Matty έγραψε το κομμάτι με τον ταιριαστό τίτλο «Η Πρόταση», ειδικά για την περίσταση.

Όσο το ζευγάρι βρισκόταν στη Philadelphia για τα γυρίσματα, η οικογένεια και οι φίλοι τους είχαν μαζευτεί στο εστιατόριο και προετοιμάζονταν να κάνουν έκπληξη στην Jess, στο τέλος της ημέρας. Κατά το γύρισμα της τελευταίας σκηνής του βίντεο, ο Sam γονάτισε στο πάτωμα, έβγαλε το δαχτυλίδι και έκανε Την Ερώτηση.

«Είσαι το πιο γλυκό, το πιο σέξι, το πιο έξυπνο άτομο που ξέρω» της είπε. «Και είσαι και αρκετά αστεία μερικές φορές. Μου δίνεις κίνητρο να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, κάθε μέρα. Και θέλω να περάσω κάθε μέρα μαζί σου, για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Σε περίπτωση που είχατε αμφιβολία, η Jess είπε «Ναι!».