Τι να κάνετε για εξοικονόμηση μπαταρίας στο iphone

Έχετε βάλει εξοικονόμηση μπαταρίας στο iphone; Κάνετε λάθος

Visit my Facebook page" data-caption="iPhone 5 has been released in South Korea yesterday, the 7th of December.⢠Visit my Facebook page" data-credit="Vincent Lee /Flickr">

Κάντε εικόνα το σενάριο. Είστε έξω όλη μέρα χωρίς φορτιστή και η μπαταρία του iphone σας σιγά σιγά αδειάζει. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε;

Για τους πιο πολλούς η απάντηση θα ήταν να πατήσετε το αρχικό κουμπί και να αρχίσετε να κλέινετε τις εφαρμογές. Ωστόσο σύμφωνα με το refinery29.com οι περισσότεροι άνθρωποι θα το έκαναν λάθος.

Ειδικοί και έχουν διαπιστώσει πως όταν κλείνετε τις εφαρμογές, δεν εξοικονομείτε απαραίτητα μπαταρία, καθώς το να τις ανοίξετε ξανά απαιτεί εξτρά προσπάθεια.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το να τις είχατε αφήσει να «τρέχουν». Αντ' αυτού είναι καλύτερα να πάτε στις γενικές ρυθμίσεις και να πατήσετε στο φόντο ανανέωσης ώστε να δείτε ποιες εφαρμογές στραγγίζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Μπορείτε να αλλάξετε την αρχική ρύθμιση σε «off» ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια ή να απενεργοποιήσετε μεμονωμένες εφαρμογές.

Δημοφιλή