ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/06/2015 06:32 EEST | Updated 24/06/2015 06:32 EEST

Σατιρικό site μας κάνει πλάκα: «Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ υιοθετούν την Ελλάδα»

Brad Pitt, left, and Angelina Jolie arrive at the AFI Awards at The Four Seasons Hotel on Friday, Jan. 9, 2015 in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Jordan Strauss/Invision/AP
Brad Pitt, left, and Angelina Jolie arrive at the AFI Awards at The Four Seasons Hotel on Friday, Jan. 9, 2015 in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το θρίλερ της κρίσιμης διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της διεθνούς επικαιρότητας, με τα σχόλια για την χώρα μας να κυμαίνονται από θετικά έως εξαιρετικά δηκτικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν γίνεται να λείπει και η χιουμοριστική διάσταση, η οποία, ειδικά στα «χέρια» σατιρικών ιστοσελίδων που δημοσιεύουν εσκεμμένα φτιαχτές/ ψευδείς/ εξωφρενικές «ειδήσεις», γραμμένες, σε κάθε περίπτωση, με απόλυτα σοβαρό τρόπο.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και δημοσίευμα του Waterford Whispers News, σύμφωνα με το οποίο το γνωστό ζεύγος σταρ του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, διάσημοι, μεταξύ άλλων, για τα υιοθετημένα παιδιά της οικογένειάς τους...βρίσκονται στα τελευταία στάδια της υιοθεσίας της...Ελλάδας.

«Ο Πιτ έχει δηλώσει ότι οι τροχοί κινούνται ήδη, αλλά το ζευγάρι θα περιμένει μέχρι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του πριν προσθέσει άλλα 11.305.118 άτομα στην οικογένεια» αναφέρεται στο σατιρικό δημοσίευμα, όπου συμπληρώνεται ότι η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι «πρέπει να αποφασίσουμε εάν είναι οικονομικά βιώσιμο να φέρουμε τη χώρα στο σπίτι στις ΗΠΑ ή αν θα πρέπει να προσλάβουμε νταντά πλήρους απασχόλησης για να προσέχει τη χώρα στην παρούσα της θέση».

«Η Αντζελίνα έχει μιλήσει στο παρελθόν για την επιθυμία της για μια ακόμα μεγαλύτερη οικογένεια, και σύμφωνα με αναφορές, θα πρόκειται για την τελευταία τους υιοθεσία για τουλάχιστον 5 χρόνια» συμπληρώνεται στο δημοσίευμα, όπου αναφέρεται ότι τα άλλα παιδιά χαίρονται που θα αποκτήσουν άλλους 11.305.118 αδελφούς και αδελφές.

«Πιστεύεται ότι η Αντζελίνα επιθυμεί όλα να γίνουν επίσημα και είναι σε στενή επαφή με αξιωματούχους του ΔΝΤ και της Ε.Ε.» γράφει ο συντάκτης...