ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/06/2015 08:45 EEST | Updated 24/06/2015 08:45 EEST

Καλάσνικοφ εναντίον...iPhone: Πόσα τηλέφωνα χρειάζονται για να σταματήσουν μια σφαίρα;

Σίγουρα δεν είναι μια «κόντρα» την οποία περιμένει να δει κανείς: Ο λόγος για την «αντιπαράθεση» ανάμεσα σε ένα ρωσικό τυφέκιο εφόδου ΑΚ-74 (της γνωστής και μη εξαιρετέας «οικογένειας» των Καλάσνικοφ) και στο iPhone 6 Plus (της γνωστής και μη εξαιρετέας «οικογένειας» της Apple).

Προφανώς εμπνευσμένοι από ταινίες όπου ο ήρωας (ή ο κακός, τέλος πάντων, κάποιος ο οποίος πρέπει να επιζήσει για να προχωρήσει η πλοκή) σώζεται από μια σφαίρα επειδή έχει σε κάποια τσέπη ένα πορτοφόλι/ τηλέφωνο/ βιβλίο, που την σταματάει. Παρεμπιπτόντως, έτσι σώθηκε το 1912 ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Θίοντορ Ρούσβελτ, όταν ο διπλωμένος, 50 σελίδων (!) λόγος του σταμάτησε την σφαίρα ενός επίδοξου δολοφόνου.

Σε κάθε περίπτωση, οι...φανατικοί της Apple του EverythingApplePro διοργάνωσαν ένα σχετικό πείραμα, για να λύσουν την απορία σε...όσους την είχαν, τέλος πάντων- βάζοντας όμως στη σειρά και ένα Samsung.

Από πρακτικής πλευράς πάντως, εάν σας ενδιαφέρει από πρακτικής άποψης...καλύτερα να προτιμήσετε μια πιο...κλασική λύση (όπως π.χ. ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο).