Ο Ben Affleck θέλει τώρα ΚΑΙ να σκηνοθετήσει τον Batman

Ο Ben Affleck θέλει τώρα ΚΑΙ να σκηνοθετήσει τον Batman
"feed america", inauguration, charity, concert, music, "was"feed america", inauguration, charity, concert, music, "washington dc"
"feed america", inauguration, charity, concert, music, "was"feed america", inauguration, charity, concert, music, "washington dc"
Intemporelle Erin Lassahn Photography/Flickr

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως ο Ben Affleck θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία «Batman v Superman: Dawn Justice» στο ρόλο του μασκοφόρου εκδικητή, με τα γυρίσματα να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και το φιλμ να έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 25 Μαρτίου του 2016.

Η ανάθεση του Batman στον Ben Affleck είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των φαν του υπέρ-ήρωα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει πως ο Affleck δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον ρόλο. Για την ακρίβεια, ίσως είναι η χειρότερη -δεν τους αδικούμε.

Πάνω όμως που η όλη ιστορία είχε κάπως κοπάσει και η απογοήτευση του κοινού είχε αντικατασταθεί από το σκεπτικό «ας τον δούμε πρώτα και κρίνουμε αργότερα», η είδηση που βγήκε σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει νέο γύρο αντιδράσεων.

O Ben Affleck στα γυρίσματα του «Batman v Superman: Dawn Justice», 9 Αυγούστου 2014

Το site Latino Review αποκάλυψε πως ο Ben Affleck πρόκειται όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει αλλά και να σκηνοθετήσει μία ακόμα ταινία βγαλμένη από το σύμπαν του ανθρώπου-νυχτερίδα, με φημολογούμενο τίτλο «The Batman». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site, η ταινία θα βγει μάλλον μέσα στο 2018 και σεναριογράφος θα είναι ο Chris Terrio, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το σενάριο του «Batman v Superman: Dawn Justice» αλλά ήταν και υπεύθυνος για το διασκευασμένο σενάριο της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Affleck, το «Argo» του 2012.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ούτε η DC, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Batman, ούτε η Warner Bros έχουν επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη φήμη. Όταν, και αν, επισημοποιηθεί, το ίντερνετ μάλλον θα πάθει αυτόματη ανάφλεξη.

Δημοφιλή