Η απάντηση της κυβέρνησης στην απόφαση του Eurogroup: Τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν

Η απάντηση της κυβέρνησης στην απόφαση του Eurogroup: Τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν
Sooc

«Τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν». Με αυτόν τον τρόπο απαντά η ελληνική κυβέρνηση στην απόφαση των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ να διακόψουν τη χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ελλάδα.

Στην ανακοίνωσή της η ελληνική κυβέρνηση επισημαίνει ότι «Ο κ. Ντάισελμπλουμ και το Eurogroup αποφάσισαν την Πέμπτη να δώσουν τελεσίγραφο στην Ελλάδα να αποδεχτεί την πρόταση των θεσμών. Σήμερα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις!» και συνεχίζει: «Όλη η διεθνής κοινή γνώμη γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση, η οποία μάλιστα τη Δευτέρα στο ΕuroSummit θεωρήθηκε ως μια πολύ καλή βάση για συζήτηση» ενώ προσθέτει ότι «Οι θεσμοί κατέθεσαν προτάσεις παράλογες που δεν θα γίνονταν αποδέκτες από καμία ελληνική κυβέρνηση».

«Τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν», υπογραμμίζει το Μαξίμου και στην ανακοίνωση καταλήγει: «Ο ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή αποφασίζει για την αξιοπρέπεια του απερίσπαστος από στυγνούς εκβιασμούς».

Δημοφιλή