Μία μητέρα απαντά με ειλικρίνεια σε όσους της έλεγαν ότι έχει «τέλειο» σώμα

Μία μητέρα απαντά με ειλικρίνεια σε όσους της έλεγαν ότι έχει «τέλειο» σώμα

Η μητέρα και μουσικός, Kimberly Henderson, έκανε δυναμική επιστροφή όταν η δική της εκδοχή του τραγουδιού «How Will I Know», της Γουίτνι Χιούστον έγινε viral.

Επτά μήνες και πολλές εμφανίσεις αργότερα, η Henderson είναι και πάλι στο προσκήνιο, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Στις 19 Ιουνίου, η μητέρα 4 παιδιών μοιράστηκε μία φωτογραφία της που δείχνει το κάθε άλλο παρά «τέλειο» στομάχι της, μαζί με τις ραγάδες και την χαλάρωση που έχει.

Everyone always compliments me on how I have such a "perfect" body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave...

Posted by Kimberly Henderson on Thursday, June 18, 2015

«Αποφάσισα να ανεβάσω αυτή την φωτογραφία και να αφήσω την κοιλιά μου χωρίς καμία επεξεργασία ή photoshop γιατί συνήθιζα να έχω πρόβλημα να αποδεχτώ το σώμα μου αφού έκανα παιδιά. Πριν από τα παιδιά μου είχα κοιλιακούς και τώρα, αν και γυμνάζομαι, ξέρω ότι δεν μπορώ να ξεφορτωθώ αυτό το επιπλέον δέρμα... Ή ότι οι ραγάδες μου δεν θα εξαφανιστούν πολλές, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί κάθε πρωί ξυπνάω και βλέπω τα χαμογελαστά και όμορφα πρόσωπα των 4 παιδιών μου και μου θυμίζουν ότι αξίζει να έχω αυτή την χαλάρωση στην κοιλιά μου και αξίζει να έχω αυτές τις ραγάδες».

Η Henderson αποφάσισε να μοιραστεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την εικόνα του σώματός της ως νέα μητέρα όταν συνέκρινε τον εαυτό της με τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. «Δεν προσπαθώ να πω ότι αυτό που μου συμβαίνει είναι τραγικό», αναφέρει και προσθέτει ότι θέλει να μοιραστεί ένα μήνυμα με όλες τις μαμάδες του κόσμου.

«Το σώμα σου είναι όμορφο ΕΠΕΙΔΗ είμαστε μαμάδες και είμαστε σούπερ ήρωες και είμαστε φανταστικές και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι πιο σέξι από το να έχει κανείς κοιλιακούς»!

Μόλις ανάρτησε το συγκεκριμένο post, τα σχόλια ήταν πάρα πολλά και η ίδια αναφέρει ότι πήρε πολλές φωτογραφίες από διαδικτυακές της φίλες που ήθελαν να μοιραστούν μαζί της τις «ατέλειες» που είχαν στο σώμα τους.

«Ήθελα να δείξω στις άλλες γυναίκες ότι είμαι όπως εκείνες. Για εμένα το να είναι κανείς σέξι σημαίνει να νιώθει αυτοπεποίθηση μέσα στο σώμα του. Το σώμα μίας μητέρας είναι όμορφο και όλοι έχουμε ανασφάλειες», προσθέτει.

«Μετά από χρόνια που πάλευα με την εικόνα του σώματός μου, αρνούμαι να φορέσω ολόσωμο μαγιό στην παραλία. Συνειδητοποίησα ότι για να είναι κανείς “τέλειος” σημαίνει να έχει ατέλειες. Αν κρύψω το σώμα μου θα σημαίνει ότι ντρέπομαι και δεν έχω να ντραπώ για τίποτα».