Διαβεβαιώσεις για επάρκεια φαρμάκων και τροφίμων από την κυβέρνηση

Διαβεβαιώσεις για επάρκεια φαρμάκων και τροφίμων από την κυβέρνηση
Eurokinissi

Κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή έλλειψη φαρμάκων και ότι η αγορά κινείται σε κανονικά πλαίσια, καθώς υπάρχει επάρκεια φαρμάκων, έλαβε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής, σε επικοινωνία που είχε με τους θεσμικούς φορείς του φαρμάκου, όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε επικοινωνία της κυβέρνησης με τη διοίκηση της εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ επιβεβαιώθηκε η ομαλή λειτουργία των εμπορικών συναλλαγών της εταιρείας με τους πελάτες της χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή, που να δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, ενώ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η κυβέρνηση με τη διοίκηση της εταιρείας Coca Cola ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ επιβεβαιώθηκε η θέληση της εταιρείας να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της αγοράς και ως εκ τούτου δεν έχει αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά τους τρόπους των οικονομικών συναλλαγών που είχε μέχρι σήμερα με τους πελάτες της.

Παράλληλα, ο γγ Εμπορίου Αντ. Παπαδεράκης σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Super Market έλαβε διαβεβαίωση ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία και τις εμπορικές συναλλαγές.

Δημοφιλή