Η Χαβάη έχει 8 καταρράκτες και είναι όλοι τους υπέροχοι

Η Χαβάη έχει 8 καταρράκτες και είναι όλοι τους υπέροχοι

Οι καταρράκτες στην Χαβάη δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να μας εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους. Εάν θέλετε να φτιάξει η μέρα σας με όμορφες εικόνες, δείτε τους παρακάτω 8 μαγευτικούς καταρράκτες από την Χαβάη.

Papalaua Falls, Molokai

Το νησί Molokai έχει τους πιο ψηλούς θαλάσσιους γκρεμούς του κόσμου, οι οποίοι δημιουργούν όμορφους καταρράκτες, που φαίνονται, κυρίως, από ελικόπτερο.

Hanakapi'ai Falls, Kauai

Η πεζοπορία μέχρι αυτούς τους καταρράκτες μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνη, αλλά μόλις φτάσει κανείς εκεί καταλαβαίνει ότι άξιζε ο κόπος.

Manoa Falls, Oahu

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να δει κανείς στο νησί Oahu είναι οι φυσικοί θησαυροί που κρύβει και ένας από αυτούς είναι οι καταρράκτες Manoa.

Akaka Falls, Big Island

Τον συγκεκριμένο καταρράκτη, που φτάνει τα 134 μέτρα, επισκέπτονται τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Maunawili Falls, Oahu

Ακόμα πιο όμορφο από τον καταρράκτη Maunawili είναι η διαδρομή για να φτάσει κανείς εκεί. Ο καταρράκτης μπορεί να είναι σχετικά μικρός αλλά ήρεμος και η πεζοπορία μέχρι εκεί είναι πολύ όμορφη.

Wailua Falls, Kauai

Το τοπίο γύρω από τον καταρράκτη Wailua είναι τόσο όμορφο που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Αυτός ο διπλός καταρράκτης έχει εύκολη πρόσβαση και θα νομίζετε ότι βρίσκεστε σε σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας.

Hi'ilawe and Hakalaoa Falls, Big Island

Αυτοί οι καταρράκτες βρίσκονται δίπλα δίπλα και είναι άκρως εντυπωσιακοί.

Waimoku Falls

Αν και ο καταρράκτης δεν καταλήγει σε μία λίμνη που μπορείτε να κάνετε βουτιές, το θέαμα είναι πανέμορφο.