ΑΕΚ: «Τζιοβάνι έλα και μην φοβάσαι»

ΑΕΚ: «Τζιοβάνι έλα και μην φοβάσαι»
sport24

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία παρουσιάζουν την οικονομική κατάσταση της χώρας μας ως το μεγάλο (αν όχι μοναδικό) εμπόδιο για τη μεταπήδηση του 26χρονου αριστερού μπακ Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος στην ΑΕΚ, ωστόσο η πλευρά του παίκτη έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις από την Ένωση και γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η ηγεσία της ομάδας και πόσο σωστή είναι στις οικονομικές υποσχέσεις της.

Μολαταύτα ο θόρυβος που δημιουργήθηκε με άξονα συγκεκριμένο θέμα, αναγκάζει τους Κιτρινόμαυρους να μην σηκώνουν κεφάλι πάνω από την υπόθεση και να βρίσκονται σε διαρκή επαφή (όσο ασφαλώς το επιτρέπει και η σημαντική διαφορά ώρας) με τους ανθρώπους της Elenko Sports.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, h Ένωση είναι διατεθειμένη να δώσει και ακόμα πιο γερή προκαταβολή από αυτή που αρχικώς έχει συμφωνηθεί προκειμένου να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε. Μάλιστα οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα ζήτησαν από τους Βραζιλιάνους να μιλήσουν και με τον ίδιο τον παίκτη προκειμένου να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις του με το μήνυμα «μην φοβάσαι, έλα στην ΑΕΚ».

Οι άνθρωποι της «Elenko Sports» έδωσαν τα χέρια με τους Κιτρινόμαυρους για τη μεταγραφή του Τζιοβάνι πριν αναχωρήσουν για τη Βραζιλία και αυτό που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων από τον 26χρονο άσο. Στην ΑΕΚ περιμένουν πλέον να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που αφορούν στις Φλουμινένσε και Παναπολένσε, ομάδες οι οποίες κατέχουν επίσης μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και πρέπει επίσης να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Η ΑΕΚ έχει επίσης επισημάνει σε όλους τους τόνους ότι δεν επιθυμεί το θέμα να γίνει σίριαλ από τη στιγμή που επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των δύο μερών. Περιμένει την τελική απάντηση εντός των επόμενων 72 ωρών ώστε ο Τζιοβάνι, αν είναι εφικτό, να βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να δώσει το παρών στο πρώτο ραντεβού της ομάδας στα Σπάτα.

Πηγή sport24.gr

Δημοφιλή