Παρέδωσε τη βουλευτική έδρα ο Κώστας Δαμοβολίτης

Παραιτήθηκε από βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ ο Κώστας Δαμοβολίτης
Eurokinissi

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα κατέθεσε στην πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίκης, μετά και τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. Την θέση του καταλαμβάνει ο Γρηγόρης Μακαρώνας.

Ο κ. Δαμοβολίτης τάχθηκε κάλεσε σήμερα τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα, προκαλώντας την οργή του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Όπως είπε ο κ. Δαμοβολίτης «όταν εγώ είδα ότι η συμφωνία θα έχει μέτρα και δεν καταφέραμε να πάμε σε αυτό που υποσχεθήκαμε προεκλογικά, για το τι θα αποφασίσω ‘έπρεπε να πάρω και τη βούληση του κόσμου». Παράλληλα, ανέφερε ότι ξεκίνησε και έκανε διαδρομές πάνω στα προεκλογικά σημεία που είχε επισκεφθεί κατά την προεκλογική περίοδο και ξαναπήγε στη συνέχεια για να πει ότι θα έχουμε «μέτρα η ρήξη».

Λίγο μετά ήρθε και η δήλωση διαγραφής από την πλευρά των ΑΝΕΛ.

«Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και καλείται να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε», αναφέρονταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Δημοφιλή