Δείτε τη Wonder Women και τον Lex Luthor στις νέες φωτογραφίες από το «Batman V Superman»

Δείτε τη Wonder Women και τον Lex Luthor στις νέες φωτογραφίες από το «Batman V Superman»
Entertainment Weekly

Το πολυαναμενόμενο «Batman V Superman» θα κυκλοφορήσει του χρόνου, οι δύο υπέρ-ήρωες όμως φροντίζουν από τώρα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και μάλιστα με θεαματικό τρόπο.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Bruce Wayne (Ben Affleck) και ο Clark Kent (Henry Cavill) του «Batman V Superman: Dawn of Justice» θα εμφανιστούν στο Comic-Con του San Diego, ήδη όμως πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, η πραγματική σταρ του εξωφύλλου, είναι η Wonder Women -με την εμφάνιση της εντυπωσιακής Gal Gadot.

Το εν λόγω τεύχος περιέχει επίσης και αρκετές νέες φωτογραφίες από την ταινία, όπως μία α λα James Bond σκηνή μεταξύ του Batman και της Wonder Woman, μια αποκλειστική ματιά στον Lex Luthor του Jesse Eisenberg (ο οποίος παραδόξως έχει μαλλιά και μάλιστα πολλά, σε αντίθεση με τον καραφλό Luthor που έχουμε συνηθίσει) και τον Batman να αντιμετωπίζει τον Superman για πρώτη φορά.

Ο Zack Snyder αποκάλυψε στο EW πως η ιδέα για την ταινία ξεκίνησε ως σκηνή-«κρυμμένο δωράκι» (easter egg, όπως είναι ο όρος) για το «Man of Steel». Σε ένα μίτινγκ με τον Christopher Nolan και τον David S. Goyer, ο Snyder είπε «Τι λέτε στο τέλος της ταινίας να κάνουμε μια σκηνή όπου ένα κιβώτιο γεμάτο κρυπτονίτη παραδίδεται στην έπαυλη Wayne;». Και κάπως έτσι αυτή η ιδέα εξελίχθηκε σε μια ολόκληρη ταινία. «Από τη στιγμή που το λες φωναχτά, είναι πρόβλημα, γιατί δεν μπορείς να το πάρεις πίσω», είπε ο Snyder.

Παρότι δεν ξέρουμε ακόμα πολλά σχετικά με τη θεματολογία του «Batman V Superman» πέρα από την επίσημη περίληψη της ταινίας και το επίσημο trailer που έχουν κυκλοφορήσει, πλέον μάθαμε λίγα περισσότερα για τον Μασκοφόρο Εκδικητή, όπως τον οραματίστηκε ο Snyder. Ο Affleck είπε στο EW πως παίζει έναν «πιο πικραμένο και κυνικό» Batman. «Βρίσκεται στο όριο του να χαθεί μέσα στο θυμό και την οργή που έχουμε δει να τον στοιχειώνουν στις προηγούμενες εκδοχές του χαρακτήρα», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και αναλυτικά το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες στο EW.com.

Δημοφιλή