Ejekt Festival 2015: «Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να χορέψει ό,τι και να γίνει»

Ejekt Festival 2015: «Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να χορέψει ό,τι και να γίνει»
Kadebostany

Το αγαπημένο Ejekt Festival επιστρέφει για άλλο ένα καλοκαίρι στην πόλη, στις 15 Ιουλίου, στο γνωστό χώρο διεξαγωγής του τα τελευταία χρόνια, την Πλατεία Νερού. Φέτος όμως, δυστυχώς, δεν πρόκειται για «άλλο ένα καλοκαίρι». Οι ιστορικές πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζονται εδώ και μέρες στη χώρα και οι επιπτώσεις τους δεν άφησαν ανεπηρέαστο το δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ.

Η HuffPost Greece μίλησε με τον ιδιοκτήτη της διοργανώτριας Detox Events, Γιάννη Παλτόγλου, ο οποίος παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από το πουθενά, δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει. «Προχωράμε κανονικά, 100%. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Έχουμε πληρώσει σχεδόν όλο το ποσό των χρημάτων στο εξωτερικό και από δω και πέρα κάνουμε ό,τι μπορούμε», είπε ο κ. Παλτόγλου.

Το κλείσιμο των τραπεζών, το όριο αναλήψεων και το γενικότερο «πάγωμα» στις τραπεζικές συναλλαγές έχει επηρεάσει τόσο την προπώληση των εισιτηρίων όσο και την, μέχρι πρότινος, ομαλή λειτουργία του φεστιβάλ.

«Πρόκειται για το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή. Οι προμηθευτές δεν μπορούν να μας εξυπηρετήσουν. Ξέρω πως μερικοί βάζουν πλάτη και έχουν κάνει υπέρ-προσπάθεια για να μας βοηθήσουν» λέει ο κ. Παλτόγλου. «Κάποιοι άλλοι μας είπαν “Παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να συνεργαστούμε φέτος” και είναι κατανοητό. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε πτώση 80% στην προπώληση των εισιτηρίων και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει από σήμερα. Μέχρι στιγμής η μέρα έχει ξεκινήσει με μια μικρή αύξηση, θα δούμε στην πορεία πώς θα πάει».

«Αυτό που μας βοήθησε πολύ ήταν πως η προπώληση είχε πάει εξαιρετικά όλο τον Ιούνιο, για αυτό και μπορούμε να συνεχίσουμε τώρα με την διεξαγωγή του Φεστιβάλ, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν» συμπληρώνει ο κ. Παλτόγλου. «Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να χορέψει ό,τι και να γίνει».

Το Ejekt Festival θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

Το line-up του φεστιβάλ απαρτίζεται από τους:

  • STEVE AOKI
  • PAROV STELAR
  • KADEBOSTANY
  • GLASVEGAS
  • MOON DUO
  • Ace2Ace
  • Night Knight

Εισιτήρια:

Προπώληση - 35 Ευρώ

VIP εισιτήρια - 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Ταμείο - 40 Ευρώ

Ταμείο VIP - 90 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, www.tickethour.com, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημοφιλή