Ο Θεός στις ταινίες: Οι ηθοποιοί που έπαιξαν τον πιο σημαντικό ρόλο στο Hollywood

Ο Θεός στις ταινίες: Οι ηθοποιοί που έπαιξαν τον πιο σημαντικό ρόλο στο Hollywood

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τον «από μηχανής Θεό». Έναν γερανό που σήκωνε τον εκάστοτε ηθοποιό που έπαιζε κάποιον θεό στον αέρα και ο οποίος έδινε τη λύση στο δράμα του ήρωα.

Σήμερα, ο Θεός εξακολουθεί να κάνει την εμφάνισή του, κυρίως όμως σε μεγάλες ταινίες του Hollywood και με το παρουσιαστικό ηθοποιών που ποικίλουν από τον Will Ferrell στο «Superstar» μέχρι την Whoopi Goldberg στο «Ένας Μικρός Παράδεισος».

Αναμφίβολα, ωστόσο, ο πιο δημοφιλής «Θεός» του Hollywood είναι ο Morgan Freeman, μέσα από τις ταινίες «Θεός για Μια Εβδομάδα» και «Νώε για Μια Εβδομάδα». Και μιας και πλέον θεωρείται ειδικός επί του θέματος, ο Freeman θα πάρει μέρος στη νέα σειρά του National Geographic με τίτλο «The Story of God», όπου θα επισκέπτεται θρησκευτικές τοποθεσίες και μνημεία σε όλο τον κόσμο για να εξετάζει τη σχέση των ανθρώπων με τα Θεία.

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα ωραίο 3λεπτο μοντάζ με όλους τους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί το Θεό σε ταινίες και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μέρος στο poll μας για να ψηφίσετε τον δικό σας, αγαπημένο «Θεό».

Δημοφιλή