Δεν φορούσε ζώνη ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Βόλο, ούτε ο συνάδελφός του που τραυματίστηκε

Δεν φορούσε ζώνη ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Βόλο, ούτε ο συνάδελφός του που τραυματίστηκε
Eurokinissi

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. από το χαμό 37χρονου αστυνομικού της ΟΠΚΕ σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από την πόλη του Βόλου.

Πληροφορίες της Huff Post Greece αναφέρουν ότι η μέχρι στιγμής έρευνα της Τροχαίας δείχνει ότι ο αδικοχαμένος αστυνομικός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Το ίδιο και ο συνάδελφός του, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το δυστύχημα έγινε στις 1.40 όταν το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν ανετράπη στην επαρχιακή οδό Μικροθηβών-Φαρσάλων, στην προσπάθειά του να αποφύγει νεκρό σκυλί που βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Το όχημα της Αστυνομίας βγήκε εκτός δρόμου, προσέκρουσε σε ελαιόδεντρα, ξερίζωσε ένα από αυτά και σταμάτησε αρκετά μέτρα παρακάτω.

Κατά την ανατροπή ο 37χρονος οδηγός, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, εκτοξεύτηκε εκτός περιπολικού. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 38χρονος συνοδηγός.

Στην έκθεση της Τροχαίας αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι και οι δύο δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Αστυνομικές πηγές τονίζουν, πάντως, ότι δεν μπορεί ποτέ σε αυτές τις περιπτώσεις να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι επιβάτες να φορούσαν ζώνη αλλά αυτό να μην μπορεί να διαπιστωθεί λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Και αυτό γιατί σε μερικές περιπτώσεις λόγω της δυνατής σύγκρουσης ο μηχανισμός της ζώνης ασφαλείας διαλύεται.

Δημοφιλή